TechAddikt Szoftver Játék Hamarosan ingyen megszerezhető a The Crew: hatalmas születésnapi Ubisoft akciók

Hamarosan ingyen megszerezhető a The Crew: hatalmas születésnapi Ubisoft akciók

Idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját a francia Ubisoft. Mindez önmagában is figyelemre méltó, hogy egy kiadó negyed századon át életképes tudott maradni, de az az akció-dömping, amellyel celebrálnak, szimplán fenomenális.

the-crew-ingyenes-ubisoft-techaddikt

Még júniusban indult a Ubisoft akciója, aminek a lényege az, hogy masszív PC-s címek tölthetők le hétről hétre a kiadó oldaláról – ingyenesen. Volt már a felhozatalban Prince of Persia: Sands of Time, Tom Clancy’s Splinter Cell, jelenleg pedig épp a Rayman Origins kelleti magát. Teljesen ingyenesen.

Konkrétan havonta frissül a Ubisoft ingyenes kínálata, tehát a Prince of Persia: Sands of Time, illetve a Tom Clancy’s Splinter Cell már nem férhető hozzá. Viszont ha belehúzunk, a Rayman Origins még belefér az időbe, ugyanis szeptember 13-áig lesz aktív a letöltés lehetősége.

Természetesen szeptemberben újabb nagy nevű játékcím folytatja a sort, ami nem más, mint a The Crew autós megközelítés. Ugyanakkor október, november és december sem marad kihasználatlan, hiszen a Ubisoft ezekre a hónapokra is betervezi az akciót. Igaz, még nem derült ki, melyik játékok juthatnak majd el ingyen s bérmentve a szerencsés felhasználókhoz.

Nem túl bonyolult az ingyenesen elérhető játékok elérése: rendelkeznünk kell egy aktív Ubisoft profillal a rendszerben, s az Ubi30 aloldalra kattintva máris lehet igényelni az épp fókuszált játékot. S ha mindez nem lenne elég, a letöltött játékok nem csak 30, 60 vagy bizonyos időtartamra lesz a tulajdonunkban, hanem örök életre szóló liszenszet kapunk. A játékok folyamatosan, az akciók letelte után is elérhetőek maradnak a Uplay applikációban.

PC-s játékaink futtatásához az ASUS ROG eszközeit használjuk.

Kiemelt partnerünk a Konzolvilág.