TechAddikt Szoftver Helium 10 Helium 10: íme, a Listing Builder Scoring System

Helium 10: íme, a Listing Builder Scoring System

A Helium 10 örömmel jelentette be, hogy a Listing Builder AI mostantól a használt kulcsszavak és azok elhelyezése alapján betekintést nyújt abba, hogy mennyire hatékony a listázása!

Valós idejű visszajelzést kaphat (egy pontszámon keresztül) a terméklista kulcsszavainak hatékonyságáról a versenyelemzés és azok elhelyezése alapján. Ez lehetővé teszi, hogy optimalizálja listázásait a jobb láthatóság és rangsorolás érdekében az Amazonon, miközben tisztább képet kap arról, hogy kulcsszavai hogyan teljesítenek versenytársaihoz képest.

Ezzel az eszközzel tanulságos visszajelzést kap, amely segít adatvezérelt döntéseket hozni, hogy potenciálisan növelje listázása láthatóságát és rangsorolását az Amazonon.

Előnyök pillanatkép:

Optimalizálja könnyedén listáit a maximális SEO-hatás érdekében.

Valós idejű betekintést nyerhet listázása teljesítményébe.

Tekintse meg és hasonlítsa össze, hogyan áll versenytársai listáival szemben.

Fő jellemzők:

Kulcsszavas teljesítményértékelés (KPS): A KPS értékeli a hirdetése különböző szakaszainak SEO-potenciálját, kombinálva a kulcsszavak különböző találati típusait. A Helium 10 egyedi algoritmusa a pontszám létrehozásához figyelembe veszi e kulcsszavak keresési mennyiségét és szemantikai hasonlóságát is, így átfogó betekintést nyújt Önnek arról, hogy milyen hatékonyan teljesíthet a hirdetése.

Kulcsszó-teljesítmény rangsor (KPR): A KPR összehasonlítja az Ön hirdetésének kulcsszavainak hatékonyságát a versenytársakkal, és így általános versenyképességi helyzetet biztosít. Ez segít pontosan meghatározni, hogy hova összpontosítson optimalizálási erőfeszítéseket.

Ezt a funkciót a jelenlegi csomagjához adtuk hozzá, külön költség nélkül. Boldog eladást!