TechAddikt Szoftver Helium 10 Helium 10: javítsuk termékadatainkat egy vadonatúj pontozási rendszerrel!

Helium 10: javítsuk termékadatainkat egy vadonatúj pontozási rendszerrel!

Nehezen méri fel terméklistája hatékonyságát valós időben, különösen a kulcsszóhasználat és az elhelyezés tekintetében?
Olyan átfogó eszközt keres, amely részletes betekintést és versenyképes elemzést kínál az Amazon listáinak optimalizálásához?

Jó hírek! A Listing Builder most betekintést nyújt az adatlapok hatékonyságába, és valós idejű visszajelzést kínál (pontszámon keresztül) a kulcsszavak hatékonyságáról, versenyelemzés és elhelyezésük alapján.

Ez lehetővé teszi a listák optimalizálását a jobb láthatóság és rangsorolás érdekében az Amazonon, miközben tisztább képet ad arról, hogy kulcsszavai hogyan teljesítenek versenytársaihoz képest:

Előnyök:

Könnyedén optimalizálja adatait a SEO maximális hatás érdekében.

Szerezzen valós idejű betekintést az adatlap teljesítményébe.

Tekintse meg és hasonlítsa össze, hogyan teljesít a versenytársak adataival szemben.

Főbb jellemzők:

Kulcsszóteljesítmény-pontszám (KPS): A KPS értékeli a hirdetés különböző szakaszaiban rejlő SEO-potenciálokat, és egy egyedi algoritmus segítségével a kulcsszavak keresési mennyiségét és szemantikai hasonlóságát is figyelembe veszi a pontszám generálásához, megmutatva, hogy az adatlap milyen hatékonyan teljesíthet.

Kulcsszóteljesítmény-rangsor (KPR): A KPR összehasonlítja az adatlapon szereplő kulcsszavak hatékonyságát a versenytársakkal összehasonlítva, általános versenyhelyzetet biztosítva. Ez segít meghatározni, hogy hová kell összpontosítania az optimalizálást.

Kattintson: kedvezményt kap, ha innen rendeli meg az elérhető legátfogóbb Amazon Tools-ot, a Helium 10-et!