TechAddikt Mobileszköz Asus IFA 2016: az ASUS ZenWatch 3 intelligensen személyre szabható

IFA 2016: az ASUS ZenWatch 3 intelligensen személyre szabható

Az ASUS ZenWatch 3 egy elegáns és személyre szabható, Android Wear platformra épülő viselhető eszköz, amely intelligens asszisztensként szolgál androidos és iOS eszközökhöz.

asus-zenwatch-3-rosegold-ifa-2016-techaddikt

Az ASUS ZenWatch 3 az óragyártás precíz hagyományait követi a luxusérzetű, részletekre figyelő kivitelével és a legkiválóbb anyagok felhasználásával. Az ASUS viselhető eszközeinek sorában első alkalommal megjelenő kerek tokozását még jobban kiemeli a vékony, gyűrűs napfogyatkozás ihlette finom vörösarany perem.

A ZenWatch 3 mindössze 9,95 mm vastag. A tok aprólékos gondossággal, ékszerészeti finomságú 316L jelzésű rozsdamentes acélból készül, három gyönyörű színben: fegyverszürkében, ezüstben és vörösaranyban. Ez a felsőkategóriás, hidegen kovácsolt acél 82 százalékkal erősebb, mint a szokásos acél, így a ZenWatch 3 könnyedén bírja a mindennapok megpróbáltatásait. Az óratokot három koronagomb díszíti, amelyekkel gyorsan elérhetők a leggyakrabban használt funkciók. A felső gombhoz szintén egyedi szolgáltatások társíthatók. A ZenWatch 3-hoz olasz bőrből vagy kiváló minőségű gumiból készült szíjak választhatók sötétbarnában vagy halvány bézsben.

A fizikai formát kiegészítendő, a ZenWatch 3-ban több mint 50 féle szoftveres órafelület található. A készülék gazdája a ZenWatch Manager okostelefonos alkalmazással könnyedén kiválaszthatja a stílusához, hangulatához vagy az alkalomhoz illőt. Az órafelületek nagy része támogatja azoknak a személyre szabható felületi elemeknek (widgeteknek) a megjelenítését is, amelyekről hasznos információk – például az aktuális időjárás, az aznap megtett lépések száma, vagy akár az elmulasztott hívások – olvashatók le egy pillantással. A még személyesebb ZenWatch 3 élmény érdekében az eszköz viselője saját egyedi felületeket is létrehozhat a FaceDesigner okostelefonos alkalmazásban.

Az ASUS ZenWatch 3 vadonatúj ZenFit aktivitáskövető alkalmazása iparágvezető, 95%-os precizitással automatikusan számolja, hogy viselője hány lépést tesz meg a nap során és emlékeztetőket küld azért, hogy egy adott inaktív periódus után felállásra és mozgásra bírja gazdáját. A ZenFit a kiegészítő okostelefonos alkalmazással együttműködve komoly segítséget jelentő, könnyen átlátható összegzéseket és grafikonokat nyújt, amelyekből kirajzolódik a fizikai tevékenység teljes képe.

Az ASUS ZenWatch 3 akkumulátoros üzemideje hosszú, akár két napig is képes egy feltöltéssel működni. Az exkluzív HyperCharge technológia iparágvezető töltési időt nyújt – mindössze 15 perc kell a 60 százalékos töltöttség eléréséhez –, ráadásul a kényelmes mágneses töltőcsatlakozó automatikusan a helyére ugrik. Másik akkumulátoros csomag is vásárolható hozzá, amely 40%-kal hosszabb üzemidőt nyújt.