TechAddikt Hardver ADATA Íme, az ADATA SC685 vékony és hordozható külső SSD

Íme, az ADATA SC685 vékony és hordozható külső SSD

Az ADATA bejelentette az SC685 külső SSD meghajtó megjelenését. Kompakt és vékony kialakításával az ADATA SC685 külső SSD meghajtója éppen annyira kicsi, amennyire kell. Hordozható mérete ellenére nagy kapacitással bír, az adatok átvitele és a biztonsági mentések készítése pedig pillanatok alatt végbemegy.

Minden területen a legjobb – kompakt és gyors

Az SC685 súlya mindössze 35 g és karcsú, mint egy 9,5 mm vékony okostelefon. A kecses, kártyaszerű formájának köszönhetően könnyedén becsúszható bármilyen hátsó zsebbe vagy táskába a problémamentes hordozás érdekében. A hordozható forma ellenére az SC685 akár 6,6-szor[i] gyorsabb is lehet, mint egy általános külső merevlemez, így kifejezetten gyors adatátvitelt és biztonsági mentést nyújtva a felhasználók számára. Ezzel a teljesítménnyel a felhasználók akár egy 10GB méretű 4K filmet 20 másodperc alatt is képesek átmásolni. Az SC685 250GB, 500GB, 1TB vagy 2TB-os kapacitással is rendelkezhet, ezzel megfelelve bármilyen felhasználói igénynek. Sőt, az SC685 SSD-vel rendelkező vásárlók teljes nyugalomban használhatják a külső meghajtót a 3 éves garanciális támogatás tudatában.

Széleskörű használhatóság

Az SC685 USB-C (Type-C) csatlakozást használ, melyet a forgatható kivitelének köszönhetően bármilyen irányból csatlakoztathatsz az eszközhöz. Ráadásul kompatibilis Windows, Mac OS és Android rendszerekkel is külön illesztőprogram használata nélkül, ezzel korlátlan lehetőséget biztosítva az eszközök közötti adatmozgatásra. Legyen szó munkáról, vagy egyszerű szórakozásról, az USB-C egyszerű és kényelmes használatot biztosít a felhasználók számára. Továbbá, akár konzolos játékok tárolására is használható a gyorsabb betöltés érdekében.

Az ADATA SC685 SSD pontos elérhetősége régiónként változhat. Ha többet szeretnél megtudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, fordulj a legközelebbi ADATA irodához vagy kiskereskedőhöz a www.adata.com címen.

Az eredmény mérése laboratóriumi környezetben egy USB 3.2 Gen 2 támogatással rendelkező PC segítségével történt, UASP driver megléte mellett. A valós teljesítmény konfigurációtól függően eltérő lehet.