TechAddikt Mobileszköz Asus Íme, az ASUS MeMO Pad 8, az ultravékony táblagép

Íme, az ASUS MeMO Pad 8, az ultravékony táblagép

A fehér, élénk kék vagy gyöngyház rózsaszín, elegáns és szupervékony – mindössze 7,45 mm vastag – ASUS MeMO Pad 8 (ME581C/CL) egyértelműen mobil szórakoztatásra született.

asus_memopad_8_me581c_blue_techaddikt

A hét hüvelykes táblagépeknél 30 százalékkal nagyobb hasznos képernyőterületet nyújtó, 8 hüvelykes, élénk és nagy fényerejű, Full HD (1920×1280) felbontású, 178 fokos betekintési szögű IPS kijelzőjével lenyűgöző vizuális élményt biztosít.

A tartós Corning Gorilla Glass 3 üveg kellő védelmet nyújt ahhoz, hogy a készüléknek ne jelentsenek gondot a mindennapos ütődések és karcolások. Az ME581 kijlezőjének különlegessége, hogy bármilyen fémhegyű tollat vagy grafitceruzát használva, lehetővé teszi a folyamatos írást vagy rajzolást, így precíz bevitelre és kreativitásod kiélésére is alkalmas.

Az ASUS saját feljesztésű ZenUI felülete logikus felépítéssel, szemrevaló színekkel és dizájnnal, valamint számos hasznos előre telepített alkalmazással teszi kényelmessé a talbet használatát. Nagy teljesítményű, négymagos Intel® processzora könnyedén kezel több feladatot is egyszerre és akár 9 órán keresztül is képes webböngészésre és videolejátszásra. Villámgyors webes böngészéshez válaszd az LTE képes modellt (ME581CL).