TechAddikt Hírek Itt a továbbfejlesztett Tt eSPORTS BLACK FP Security Gaming egér

Itt a továbbfejlesztett Tt eSPORTS BLACK FP Security Gaming egér

A Tt eSPORTS bejelentette az új Black FP Security Gaming egeret. A BLACK FP a FIDO UAF által minősített ujjlenyomatolvasóval ellátott egér, ami erős és biztonságos jelszóval védi a számítógépet.

tt-esports-gaming-eger-techaddikt

Az iparágvezető 256 bit-es AES titkosítási technológiát használja, amivel a felhasználó egyszerűen, gyorsan és biztonságosan jelentkezhet be számítógépére és webes fiókjaiba anélkül, hogy jelszót kellene használnia.

Az Advanced Encryption Standard vagy más néven AES egy titkosítási eljárás és szabvány, melyet az elektronikus adatok védelme érdekében az Amerika Egyesült Államok Nemzeti Technológiai és Szabványügyi Hivatala (NIST) hozott létre még 2001-ben. A szabvány 3 fajta biztonsági kód hosszúsággal rendelkezik, ezek a 128, 192 és 256. A BLACK FP a legmagasabb biztonsági szinttel, 256 bit kód hosszúságra kvalifikálták.

A Black FP a Fast Identify Online (FIDO) UAF sztenderd használata lehetővé teszi az egér valódi biztonsági eszközként történő használatát, így a felhasználónak a jövőben nem kell különböző felhasználóneveket és jelszavakat csinálnia és megjegyezni.

A BLACK FP a legújabb biometrikus szenzort, a Synaptics által gyártott “Iron Veil” technológiát használja. A leolvasás és az azonosítás mindössze 0.2 másodpercet vesz igénybe. Gyors, biztonságos és erőteljes ujjlenyomat-hitelesítést kínál a Windows-ba, valamint a weboldalakra történő belépésnél.

Az AVAGO 9500 szenzornak 5700 DPI felbontásának köszönhetően pontosabb és precízebb; hogy a legjobb felhasználói élményt kapjuk, 100DPI lépésekben állíthatjuk ezt a felbontást. Az egérre került DPI állító gombbal összesen 4 profilt tudunk létrehozni, mely beállítás megjelenik a LED visszajelzőn, így mindig tudni fogjuk, hogy milyen módban van az egerünk. Továbbá magas minőségű, 5 millió kattintási életciklusú OMRON kapcsolókat használ, így szavatolja az érezhető és pontos kattintást és felhasználói élményt.

A BLACK FP összesen 7 programozható gombjával 35 különböző beállítású makrót és 5 profilt hozhatunk létre. Ez azt jelenti, hogy a legapróbb dolgokat is testreszabhatjuk elvárásainknak megfelelően.