TechAddikt Szoftver World of Warcraft Itt a World of Warcraft: Legion Tomb of Sargeras, 7.2-es verziószámú patch

Itt a World of Warcraft: Legion Tomb of Sargeras, 7.2-es verziószámú patch

Még a héten megkapta minden WoW-játékos a 7.2-es patch-et, amely a Tomb of Sargeras alcímet is magáénak tudhatja.

Konkrétan március 28-a óta él a 7.2 az USA realmeken, 29-e óta pedig az európaiak is felfedezhetik az új contentet. Az új patch tartalmazza Broken Shores területet, kraftolt legendary itemeket, új empowered artifact traiteket, challenge appearances-eket, valamint a Legion Pathfinder irány is kiteljesedhet. Jött új dungeon is, a Cathedral of Eternal Night, valamint új mythic kiegészítések is napvilágot láttak. S persze a transmog is fejlődött ismételten.

Amit mi személy szerint nagyon várunk a 7.2-es patch keretein belül, az a class mountok bevezetése lesz. Ezekhez társul majd a Class Champions irányvonal, valamint a vadonatúj raid is, a Tomb of Sargeras.

Bár már túl vagyunk a hivatalos, 29-i patch napon, mégis nézzük, mit kell tennünk a 7.2-re frissítés után. Először is induljunk neki az Assault on Broken Shore questnek, ez majd unlockolja az egész Broken Shore contentet, beleértve az új World questeket, mint például a Cathedral of Eternal Night-ot.

Ha végig visszük a Seeking Lost Knowledge questet, elérjük az Artifact Knowledge 26-os szintjét, és unlockoljuk azonnal az új work ordereket akár 50-es rankig. Ha teljesítjük az Empowered Artifact Traits questline-t, 35 traittel gazdagodunk majd. Ezután minden ilyen jellegű event könnyebbé teszi Nighthold teljesítését.

Ne feledkezzünk meg az Armies of Legionfall repukról sem, ez kelleni fog ahhoz, hogy a várva-várt Legion Pathfinder Part Two achievementet megszerezzük. Ez pedig ugyebár a Broken Isles feletti repülés lehetőségét jelenti.

A cikkhez a hátteret a World of Warcraft magyarországi forgalmazója, a Magnew biztosította.

World of Warcraft témájú cikkeink elkészítéséhez Acer Predator eszközöket használunk.

Együttműködő partnereink: Acer, ASUS, Camera Kft., Canon, Gigabyte, EPSON, Sony PlayStation, Nintendo, G DATA, MyActionCam

Szólj hozzá!