TechAddikt Autóipar J.D. Power 2022 U.S. Tech Experience Index tanulmány: a Genesis a legjobb...

J.D. Power 2022 U.S. Tech Experience Index tanulmány: a Genesis a legjobb helyen áll

Pár nappal ezelőtt a J.D. Power a Genesis-t a legmagasabb rangsorolt márkának nevezte a J.D. Power 2022 U.S. Tech Experience Index Study (J.D. Power 2022 U.S. Tech Experience Index Study) tanulmányában. A Genesis a 643-as innovációs index csúcspontot érte el, mivel termékkínálatában jelentős számú fejlett technológiát kínál. Ez a márka második egymást követő éve áll a lista élén.

„A Genesis örömmel kínálja a legújabb technológiákat ügyfeleinknek díjnyertes járműcsaládunkkal” – mondta Claudia Marquez, a Genesis Motor North America operatív igazgatója. „Örülünk, hogy a tanulmány eredményei elismerik elkötelezettségünket az ügyfeleink vezetési élményének javítására összpontosító technológiák bevezetése iránt.”

A J.D. Power 2022 U.S. Tech Experience Index (TXI) tanulmány egy 1000 pontos skálán mérve méri, hogy az egyes autómárkák mennyire hatékonyan vezetik be a technológiákat a piacra. Az index az egyes márkák új technológiák bevezetésének szintjét kombinálja a kivitelezés kiválóságával. A kivitelezés mérése azt vizsgálja, hogy a tulajdonosok mennyire kedvelik a technológiákat, és mennyi problémát tapasztalnak használatuk során.

A TXI tanulmány 35 technológiát elemez, amelyeket négy kategóriába soroltak: kényelem; újonnan megjelenő automatizálás; energia és fenntarthatóság; valamint infotainment és csatlakoztathatóság. Csak a fejlettnek minősített technológiák részesülnek díjazásban.