TechAddikt Szoftver Játék Jön a Miitopia Nintendo Switch konzolra

Jön a Miitopia Nintendo Switch konzolra

Testre szabhatod a kalandod, ha családodat és barátaidat állítod be szereplőként a Sötét Nagyúr ellen, aki ellopta Miitopia lakóinak és királyuknak az arcát.

A játékosok egy őrült és mókás kalandot élhetnek majd át, mikor a Miitopia megjelenik ezen a héten Nintendo Switch konzolra. Utazz át egy hatalmas világon és küzdj meg ellenségekkel miközben megpróbálod megmenteni az ellopott arcokat a Sötét Nagyúrtól. A játékosok elkészíthetnek és beállíthatnak szereplőnek bárkit, akit csak akarnak – az expedícióhoz csatlakozó bátor csapattagoktól kezdve akár a fő gonoszig, a Sötét Nagyúrig is.

Fontos, hogy a félelmetes ellenségek legyőzése után pihenj a fogadóban, és ápold a Miikarakterek közötti kapcsolatokat. Ha a csapat tagjai egyszobába kerülnek, barátságuk fejlődni fog. A Mii karaktereket el lehet küldeni kirándulni, kávézóba, moziba és még sok más helyre. Nem lesz két egyforma barátság! Számítsatok vidám interakciókra, véletlenszerű eszmecserékre és váratlan helyzetekre, amelyek egyedivé teszik majd a kalandot.

A társaságot egy hűséges ló teszi teljessé. Ha a játékosok időt töltenek együtt az új barátjukkal, az hűségével jutalmazza őket. A ló segítő patát nyújt a csatában, és mindig mellettük fog állni.

A Nintendo Switch Mii-készítőjével Mii-karaktereket lehet létrehozni és hozzáadni a játékhoz – és lehetőség van arra is, hogy a barátoktól* kölcsönkérjük az általuk készített érdekes karaktereket is. A Miitopia játékban a játékosoknak mostantól több lehetőségük van a Mii karakterek testre szabására is, hogy minden eddiginél mesésebben nézzenek ki – elbűvölő parókákkal, színes frizurákkal és harcra kész sminkkel. A Miitopia ingyenes demója elérhető mindenki számára, aki szeretne belekóstolni ebbe a mókás eseményekkel teli, fantasy kalandba. A demó mentése átvihető a játék teljes verziójába, így a játékosok zökkenőmentesen folytathatják a már megkezdett kalandot.

A Miitopia, mely ezen a héten jelenik meg Nintendo Switch konzolra, a játékosok saját Miikaraktereket hozhatnak létre, és egy könnyed kalandra indulhatnak, hogy legyőzzék a gonosz Sötét Nagyurat. A Miitopia új smink- és parókafunkcióival a Mii-karakterek még jobban testre szabhatóak. A köztük lévő kapcsolatok erősítése kulcsfontosságú, és még egy lóval is lehet barátkozni.

Előző cikkSzorosabbra fűzi együttműködését a Huawei és a Viber
Következő cikkA BMW M GmbH és Hans Zimmer a tisztán elektromos meghajtású BMW M modellek vérpezsdítő hangzásán dolgozik