TechAddikt Híradástechnika Philips Júniustól elérhető egyebek mellett az Apple TV a Philips Android tévékre

Júniustól elérhető egyebek mellett az Apple TV a Philips Android tévékre

TP Vision bejelentette, hogy az Apple TV és Apple TV+ mostantól elérhetők Európában, Dél-Amerikában, Afrikában, a Közel-Keleten, illetve a csendes-óceáni és az ázsiai régióban is. A fejlesztéssel a kompatibilis Philips Android TV –vel rendelkező felhasználók egyszerű és teljeskörű hozzáférést kapnak az Apple TV+-és Apple TV csatornákhoz közvetlenül a Philips Smart TV kezdőoldalán keresztül.

Az Apple TV alkalmazásból elérhető az Apple előfizethető streaming szolgáltatása, az Apple TV+, mely díjnyertes sajátkészítésű műsorokat, filmeket és dokumentumfilmeket kínál a világ legkreatívabb alkotóitól. Az előfizetők olyan Apple Original sorozatok közül választhatnak, mint a Ted Lasso, a The Morning Show, a For all Mankind, és a Servant, vagy olyan filmeket élvezhetnek, mint a Greyhound csatahajó, a Palmer, vagy a Wolfwalkers.

Ezenfelül Az Apple TV alkalmazás révén a felhasználók hirdetésektől mentesen, tetszőleges időpontban, online vagy offline módban élvezhetik különféle Apple TV csatornák -például a STARZPLAY, az Acorn TV, vagy a Noggin – tartalmait. Az előfizetés megosztható, így akár hat családtag is használhatja Apple ID és jelszó segítségével.  Az előfizetők számára személyreszabott, válogatott műsorajánlók, és az Apple-től megvett filmek és műsorok is elérhetők.

“Örömmel tölt el, hogy mostmár az egyik legkiemelkedőbb streaming szolgáltatás, az Apple TV+ is elérhető Android rendszerünkön. Díjnyertes képfeldolgozási technikánknak és különleges Ambilight rendszerünknek köszönhetően az Apple TV+ tartalmait a lehető legmagasabb kép -és hangminőséggel tudjuk nézőinknek átnyújtani.” – mondta el Martijn Smelt, a TP Vision európai marketing divíziójának vezetője.

A 2021-es, új Philips Android TV-k tulajdonosai az Apple TV alkalmazást már előtelepítve, közvetlenül elérhetik a Smart TV kezdőoldaláról. A korábbi típusok esetében (Android TV 8 vagy későbbi modellek) a Google Play™ alkalmazás áruházon keresztül lehetséges az Apple TV-t a kedvenc TV-k listájához hozzáadni. Az Apple TV ezenfelül megtalálható a Philips Collection alkalmazásban is.

Az összes Philips Android TV modell Dolby Vision™ és Dolby Atmos™ kompatibilis. 

A Dolby és az egyedi Philips Ambilight technológiák  – a televízió hátoldalának szélesibe ágyazott LEDsorok,  melyek a képernyőn megjelenő tartalom színvilágát szimultán a hátfalon kiterjesztett vizulási élményt nyújtanak, ezáltal – az Apple TV+ tartalmaihoz csúcsminőségű moziélményt nyújtanak.

Előző cikknext@acer 2021: új Acer Travelmate P6 sorozat mutatkozott be
Következő cikknext@acer 2021: négy új Acer Chromebook kerül piacra