TechAddikt Fotó Canon Már kapható a vadonatúj Canon EOS 6D Mark II a Camera Kft-nél

Már kapható a vadonatúj Canon EOS 6D Mark II a Camera Kft-nél

Megérkezett a Camera Kft. budapesti üzletébe a Canon EOS 6D Mark II. A váz 689 ezer forintos bruttó áron vásárolható meg.

Régóta várt DSLR váz jelent meg a Camera Kft. üzletének polcán: a Canon EOS 6D Mark II az előd sikereit folytatja. Sokkal ambíciózusabb képkészítést, talán még professzionálisabb fotózást tesz lehetővé a váz.

Jelenleg a legmodernebb, 26.2 MP felbontást produkáló fullframe CCD-vel lett felszerelve a Canon EOS 6D Mark II, melynek köszönhetően a fényben szegényebb környezetek is sokkal szimplábban befotózhatók.

Az AF is megváltozott a korábbi 6D-hez képest: már 45 keresztpontos autófókuszt kapunk, s akár 6.5 kép/másodperc sebességgel komponálhatunk. A gép kialakítása ráadásul ismerős lehet a korábbi 6D-felhasználóknak, hiszen minden a helyén, minden a kéz alá dolgozik.

Természetesen a videózásra is komoly hangsúlyt fektettek a Canon EOS 6D Mark II tervezésénél: az eddigieknél még részletgazdagabb, teltebb videókat forgathatunk.

Fejlesztették a remote funkciókat is a Canon EOS 6D Mark II esetében. Bluetooth és Wi-Fi kapcsolódás segítségével részletesebb távoli vezérlést kapunk okoseszközünk segítségével.

A Canon EOS 6D Mark II vázra 1+2 év garanciát ad a Camera Kft. Érdemes egyébként sietni a vásárlással, ugyanis a nagy érdeklődés miatt előreláthatólag végesek a készletek.

 

Szólj hozzá!