TechAddikt Híradástechnika DJI Kiemelt üzletet nyit Hongkongban a DJI

Kiemelt üzletet nyit Hongkongban a DJI

A héten jelentették be, hogy a DJI kiemelt store-t nyit Hongkongban. Az üzletben az egész aktuális portfólió megvásárolható lesz, a konzumer termékektől egészen az üzleti megoldásokig.

dji-kiemelt-bolt-hongkong-techaddikt-1

Hongkong kellős közepén, a központ legforgalmasabb bevásárlónegyedében (Causeway Bay) lesz kialakítva a 3 emeletes, több, mint 10 ezer négyzetméter összterületű bolt. Nyitás előzetes tervek szerint szeptember vége felé. Ráadásul a tálalás sem lesz utolsó, Hongkong illusztris felhőkarcolójának egyikében kerül kialakításra a helyszín, animált DJI logókkal és drón sziluettekkel a falfelületeken.

Nem csak egy üzlet lesz az új gigantikus méretű DJI store, hanem egy olyan gyűjtőpont, ahol a legújabb termékeket ki is lehet próbálni biztonságos körülmények közt. A földszinten megtekinthető lesz a DJI teljes aktuális palettája, míg a SkyPixel Gallery az első emeleten lélegzetelállító légifotókkal kápráztatja a látogatókat. A második emelet adja a helyszínt majd a support központnak, valamint dedikált helyet biztosít workshopokhoz, szemináriumokhoz és speciális eseményekhez.

„Folyamatosan növekszik az érdeklődés termékeink iránt, épp ezért fontos kialakítani ezt az új üzletet. Itt az emberek testközelből találkozuhatnak újdonságainkkal, elsőkézből” – fogalmazott Frank Wang, a DJI alapító elnöke. „A felfedezés fontos része annak a tanulásnak, mely által az emberek rájöhetnek, mennyire egyszerű használni a technológiát, és megtalálhatják a közös pontokat magán- és üzleti célú felhasználás esetében egyaránt” – tette hozzá.

dji-kiemelt-bolt-hongkong-techaddikt-3

Korábban már nyílt DJI kiemelt üzlet Shenzhen-ben (Kína) – 2015 decemberében, majd csatlakozott Szöul is (dél-Korea) 2016-ban, március hónapban.

dji-kiemelt-bolt-hongkong-techaddikt-4

„Hongkong fontos piacot jelent a DJI számára Ázsiában, ráadásul turista látványosságként sem elhanyagolandó” – fejtette ki a DJI hongkongi regionális menedzsere, Sarah Chuang. „Az üzlet remek lehetőséget ad arra, hogy új vásárlókat szerezhessünk a helyi fotográfusoktól egészen a szimplán repülést kedvelőkig. Egyedülálló DJI élményt szeretnénk mindenkinek nyújtani azoknak, akik ellátogatnak a store-ba” – magyarázta Sarah.

dji-kiemelt-bolt-hongkong-techaddikt-2

S mi is lesz a palettán? Természetesen a konzumer vonal népszerű Phantom drón-sorozata, valamint az Osmo 4K kézikamera is megtalálható majd. Professzionális termékek, mint az Inspire 1 és Matrice sorozat, a Zenmuse Z3, X5R és XT kamerák, valamint a Ronin kézi háromtengelyes kamera gimbal vonal.

dji-kiemelt-bolt-hongkong-techaddikt-5