TechAddikt Notebook Dell Kisvállalkozóknak szánja új Vostro notebookjait a Dell

Kisvállalkozóknak szánja új Vostro notebookjait a Dell

A Dell bejelentette, hogy az üzleti felhasználásra szánt Vostro termékcsalád újgenerációs modellekkel bővül.

dell_vostro_15_3000_sorozat_techaddikt

Az új laptopok igazodnak a kisvállalkozások, az otthoni irodák és a sokat utazó üzletemberek igényeihez. A Vostro 15 3000 sorozat az alapvető funkciókat egyesíti a kifinomult kialakítással, és ideális megoldást jelent az olyan kisebb vállalkozások és egyéni vállalkozók számára, akiknek megfizethető munkaeszközre van szükségük. A laptopok egyszerű és praktikus kialakítása stílusos és professzionális megjelenést kölcsönöz felhasználóknak, a fokozott teljesítményét pedig a legújabb Intel processzorok és különálló NVIDIA grafikus processzorok biztosítják.

„Az újgenerációs Vostro 3000 sorozat már régóta a hatékony munkavégzés szinonimája a kisvállalkozások számára. A laptopok optimális processzorokkal, választható grafikus vezérlőkkel és csatlakozókkal, valamint gondos kialakítással segítik az üzleti felhasználókat, hogy minél jobb teljesítményt érjenek el a dolgos hétköznapokban” – mondta Phil Bryant, a Dell fogyasztói és kisvállalati értékesítésekért felelős részlegének alelnöke.

Vostro 15 3000 sorozat: a vállalkozások szolgálatában

A nagy teljesítményt nyújtó és a könnyen használható vállalati funkciókkal büszkélkedő új 15 hüvelykes Vostro laptop megfelelő választás az üzletemberek és szakemberek számára. Az 5. generációs, akár Intel Core i5 sorozatú processzorok segítségével a felhasználók könnyedén kezelhetnek táblázatokat és bemutatókat, akár egy éttermet vezetnek, akár otthonról dolgoznak szabadúszóként.

A Vostro 15 akár 8 óra 42 percen keresztül is képes hálózati áramforrás nélkül működni. A nagyobb grafikai igényű alkalmazásokat használók a különálló NVIDIA grafikus processzorral felszerelt modellt is választhatják, amely akár 2 GB-os memóriát és 4 GB-os nagy sebességű RAM memóriát biztosít.

Az új Vostro 3000 sorozatba tartozó laptopok vékonyabbak az előző generációnál; vastagságuk nem éri el az egy hüvelyket, így könnyedén hordozhatók. A modell a régióban Solid Black színben kapható, fedele bordázott, amely csökkenti a karcolódás mértékét a mindennapi használat és az utazás során.

Az üzleti funkciók széles kínálata – például az optikai meghajtó, a VGA-kimenet, a tükröződésmentes Full HD kijelző, a Gigabit Ethernet, a 10 gombos számbillentyűzet és az akár 1 TB-os HDD-adattár – megkönnyíti a munkavégzést és a kapcsolódást.

Az új Vostro laptop a Dell vállalati megoldásait gyarapítja. Mivel azonban nincs két egyforma vállalkozás, így a nemrégiben továbbfejlesztett Latitude portfólió olyan prémium mobil megoldásokat kínál a vállalati ügyfeleknek, amelyek képesek megfelelni a speciális igényeknek is. Az állandóan utazó üzletemberek számára létfontosságú csatlakozási és felügyeleti szolgáltatások mellett a biztonság is kiemelt terület. A Dell kategóriavezető Data Protection Solutions adatvédelmi szolgáltatásai lehetővé teszik, hogy az ügyfél a vállalkozás fejlesztésének szentelje minden idejét, mert biztos lehet benne, hogy a piacon elérhető egyik legbiztonságosabb és legjobban kezelhető megoldást használja. A Dell ProSupport Plus ajánlatainak legújabb tagja, a ProSupport Plus for PCs and Tablets az egyetlen teljes körű támogatást nyújtó szolgáltatás, amely biztosítja az elsődleges hozzáférést a szakértői segítséghez, a váratlan károk elleni védelmet, valamint a proaktív és megelőző felügyeletet a problémák automatikus elkerülése és orvoslása érdekében.1 Ha ezt a ProSupport Plus for Enterprise ajánlattal kombinálják, a kisvállalkozások teljes informatikai környezetének felügyeletében megbízható és hasznos partnernek bizonyulhat a Dell.