TechAddikt Szoftver Játék Megérkezett Nintendo Switch platformra a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Megérkezett Nintendo Switch platformra a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

A várva várt Monster Hunter StoriesTM 2: Wings of Ruin megjelenése Nintendo Switch konzolon egy vadonatúj kalanddal bővíti a díjnyertes és népszerű Monster Hunter sorozatot.

Az év elején megjelent Monster Hunter RiseTM sikere után a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin játékban a trópusi Mahana faluból származó, ifjú Szörnylovasként pattanhatnak nyeregbe a játékosok. A harcosok alkotta zárt kaszt tagjai képesek rá, hogy megbarátkozzanak a Monster Hunter sorozat fantasztikus és kegyetlen szörnyeivel egy titokzatos tárgy, a Kinship Stone segítségével. Hűséges „Monstie” társaikkal együtt a játékosok egy epikus utazásra indulnak, amely bővelkedik a bájos karakterekben, a kihívást jelentő csatákban, valamint a kritikus fontosságú – a világ sorsát meghatározó – döntésekben. A szerteágazó történet mellett a Szörnylovasok összefoghatnak a kooperatív dungeonok felfedezése során, és próbára tehetik Monstie-jaikkal való kötődésüket a játékos-játékos-elleni csaták során.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin launch trailere és más kapcsolódó anyagai már letölthetők a Capcom Press Center oldaláról.

Miután egy titokzatos lány – Ena – a játékosra bíz egy kiköltetlen Rathalos-tojást, a duó elindul, hogy felfedje a Rathalosok világszerte tapasztalható, hirtelen eltűnésének okát, és kiderítse a baljós Wings of Ruin prófécia mögött rejlő igazságot. A Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin során a játékosoknak stratégiai, körökre osztott harcokban kell részt venniük, tapasztalatot kell szerezniük, valamint fejleszteniük kell képességeiket, hogy erősítsék kötelékeiket a Monster Hunter sorozat csodás teremtményeivel. Amellett, hogy a sorozat rajongói számára ismerős fegyvertípusok közül választhatnak, a Szörnylovasok a megnövelt sebzés érdekében megcélozhatják az ellenséges szörnyek meghatározott testrészeit, az új felszerelések kovácsolásához szükséges anyagokat törhetnek le, de akár meg is állíthatják ellenfeleiket. A történet elbűvölő szereplői közül néhányan még társként a játékos mellé is szegődhetnek, hogy Battle Buddy-ként segítsék az egyre hatalmasabb ellenségek leküzdésében. Amint a játékosok vagy Battle Buddy harcostársaik harc közben feltöltik a Kinship Gauge-jukat, pusztító Kinship Attack-okat hajthatnak végre, amelyek lehetővé teszik a Szörnylovas és a Monstie számára, hogy együtt támadjanak. A saját, valamint a Battle Buddy-k és a Monstie-k támadásainak stratégiai összehangolásával a Szörnylovasok képesek arra, hogy ők diktálják bármely csata menetét.

elemű vagy támadástípusú gének ötvözésével a játékosok egy hihetetlenül specializált Monstie-csapatot hozhatnak létre, vagy a különböző szörnyek génjeit keverve egy sokoldalúbb Monstie-t alkothatnak, amely képes minden támadástípus és elem készségeinek használatára.

Azok a Szörnylovasok, akik szívesen szövetkeznek más játékosokkal bevethetik magukat a még nagyobb kihívásokat tartogató kooperatív dungeonokba, amelyek cserébe hihetetlenül ritka és erős szörnytojásokat ígérnek. Miután a játékosok összeállították álomcsapatukat, próbára tehetik szörnyeiket a PvP csatákban. Az eltökélt Szörnylovasoknak még egy ütőképes csapat felépítése után is érdemes figyelemmel kísérnie az új Monstie-kat, mivel a megjelenés utáni frissítések új kihívásokat és gyűjthető Monstie-kat tartalmaznak. Az első frissítés július 15-én érkezik, és egy új Monstie-társsal, a Monster Hunter Rise-ból megismert Palamute-tal bővíti a játékot.

A Standard Edition kiadás mellett (amely fizikai és digitális változatban kapható Nintendo Switch konzolra), a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin kizárólag digitális terjesztésű Deluxe Edition kiadásban is megvásárolható. A Deluxe Edition számos, a látványvilágot érintő (kozmetikai) lehetőséget tartalmaz. A játékosok teste szabhatják megjelenésüket a Razewing réteges páncélkészletekkel, egy Nergigante által ihletett frizurával, a Kuan Coat öltözékkel wyveriai kísérőjük – Ena – számára, két új öltözékkel Navirou számára, valamint két matricakészlettel, amelyek a különböző kísérőket ábrázolják, akikkel a játékosok az utazásuk során találkoznak. Ezen felül azok, akik Nintendo Switch eszközükön rendelkeznek Monster Hunter Rise mentésekkel, karakterükhöz feloldhatják a Kamura Garb réteges páncélt is. A még bizonytalan Szörnylovasok számára pedig adott a lehetőség, hogy felfedezzék a Mahana Village körüli vizeket az ingyenes próbaverzióban, amely már elérhető Nintendo Switch konzolon, és támogatja a mentési adatok átvitelét a teljes változatba.

Előző cikkJön a teljesítményfrissítés: az Acer növeli a Predator és Nitro modellek grafikai teljesítményét
Következő cikkSamsung Smart Keyboard Trio 500: hatékony munkaeszköz, amely bárhol használható