TechAddikt Notebook Acer Jön a teljesítményfrissítés: az Acer növeli a Predator és Nitro modellek grafikai...

Jön a teljesítményfrissítés: az Acer növeli a Predator és Nitro modellek grafikai teljesítményét

Az Acer növeli a maximális grafikus teljesítményt azokban a Predator és Nitro modellekben, amelyek NVIDIA RTX 30-szériás GPU-val rendelkeznek. Ezzel a frissítéssel a vásárlók jobb grafikai teljesítményre számíthatnak.

Mind a Predator, mind pedig a Nitro modellek célközönsége – a leendő, és/vagy a már meglévő tulajok – számíthatnak az eddig példa nélküli erődemonstráció megjelenésére. Az Acer felturbózza a grafilkus teljesítményt a Predator és a Nitro sorozat szinte minden modelljében és egyúttal a noteszgépekben is, azon modelleknél, amelyek Nvidia® RTX 30 GPU-architektúrára épülnek. A BIOS és a vBIOS frissítés lehetővé teszi az akár 30 Watt plusz grafikus teljesítményt minden kompatibilis Predator eszköznél, valamint 15 Watt többletet magasabb a kompatibilis Nitro termékeknél.

Az Acer folyamatosan megújítja és fejleszti tervezési folyamatait annak biztosítása érdekében, hogy mindig a lehető legjobb teljesítményű és hosszú életciklusú termékeket kínálhasson az ügyfelek számára. 

„A gaming hardverekre vonatkozó folyamatos tervünk az, hogy egyensúlyt kínáljunk a lehető legjobb CPU és GPU teljesítmény, valamint a minőség és a tartósság között. Az innovációnak ez a folyamatos megközelítése azt is jelenti, hogy tovább növelhetjük a grafikus teljesítmény előnyeit mind a legújabb modelljeinket választó új ügyfeleknek, mind pedig a BIOS-frissítéssel rendelkező meglévő ügyfeleinknek” – közölte az Acer.

A legújabb modellek vásárlói automatikusan a magasabb grafikai teljesítményt kapják. A már meglévő, megvásárolt modellek esetében a frissítések letölthetők az Acer kapcsolódó, megfelelő webhelyéről, és egyszerűen telepíthetők.

Előző cikkVisszatér a Samsung Odyssey League, a játék ezúttal a Rocket League
Következő cikkMegérkezett Nintendo Switch platformra a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin