TechAddikt Szoftver World of Warcraft Mégis lesz repülés Draenor területén a World of Warcraft-ben

Mégis lesz repülés Draenor területén a World of Warcraft-ben

Ion Hazzikostas bejegyzése játékosok millióinak szívét dobogtathatja meg: a 6.2-es patch megjelenését és az abban bemutatkozó metaachievement teljesítését követően nem sokkal már repülhetünk Draenoron – derül ki a Battle.net, valamit a worldofwarcraft.hu postjából.

tanaan_jungle_world_of_warcraft_warlords_of_draenor_techaddikt

A felfedezés öröme

A repülés kezdeti korlátozása mögött az a tervezői elképzelés állt, hogy a lehető legjobb élményt adják, minden pillanatban. Legyen szó akár Molten Front lávafolyamainak kerülgetéséről, a Thunder King erődjének ostromáról, Timeless Isle rejtélyeinek felfedezéséről vagy Gorgrond dzsungeleinek kincseiről, a játék tele volt és van olyan helyekkel, amik a földön megközelítve adjáka legemlékezetesebb pillanatokat.

Ugyanakkor a fejlesztők úgy gondolják, hogy egy a földi mountokon történő utazás Draenoron felér minden kinccsel, felismerték azt az igényt a játékosok részéről, hogy ha már egyszer felfedezték a játék világát, áthághasság a korlátokat. Ezért a közeljövőben olyan változtatásokat vezetnek be, amelyek nem teszik tönkre a felfedezés örömét, ugyanakkor lehetővé teszik a játékosoknak a nehezen megszerzett repülő mountjaik használatát.

Ismerd meg a világot, akár a tenyeredet

A PTR-re hamarosan felkerülő buildben bemutatkozik egy új metaachievementet, a Draenor Pathfindert. Ezt már a 6.2-es patchben megszerezhetjük olyan rész-achievementek teljesítésével, mint a Draenor Loremaster és a Securing Draenor, ezen kívül 100 treasure összeszedése valamint elérjük a Revered szintet a Tanaan Jungle-ben megjelenő három új frakciónál. A metaachievement jutalma a Soaring Skyterror nevű mount lesz, a repülés képességét a később érkező 6.2.x patchben kapjuk meg.

Ez a jövőben is meghatározó tervezési elvvé lép elő: miután a játékosok teljesen megismerték az újonnan megjelenő tartalmakat, már repülhetnek és megismerkedhetnek fentről is a környezettel is.

A metaachievement teljesítése minden legalább 90-es szintű karakternél megnyitja a repülést Draenoron.