TechAddikt Hírek Megnyílt az első Asus mintabolt Magyarországon

Megnyílt az első Asus mintabolt Magyarországon

Az Asus magyarországi képviselete és a Notebook.hu együttműködésében a Pólus Centerben találkozhatunk elsőként az Asus mintabolttal.

asus_mintabolt_polus_center_techaddikt

Az Asus magyarországi képviselete büszkén jelenti be hazánk első Asus mintaboltjának megnyitását a Pólus Centerben. A Notebook.hu együttműködésével megnyíló üzlet igazi mérföldkőnek számít az Asus hazai irodájának életében, hiszen a vásárlók a gyártó teljes, a magyar piacon elérhető notebook, tablet és AiO kínálatát megtekinthetik, kipróbálhatják és megvásárolhatják.

„Véleményünk szerint ez az üzlet jelenleg Magyarország egyik legszebb és leginnovatívabb mobil informatikai értékesítési pontja, egyben a legelső Asus mintabolt Magyarországon, ahol a látogatók mindig az elsők között ismerhetik meg a gyártó notebook, tablet és AiO újdonságait.” – nyitotta meg szavaival az üzletet Farkas András, a Notebook.hu – Digitaltech Europe Kft. ügyvezető igazgatója.

Az üzletben az aktuális androidos és windowsos készülékek felhozatalán túl olyan lenyűgöző modellek is szemrevételezhetők, mint a legújabb Zenbook UX303 ultrabook, a 360°-ban átfordítható kijelzővel rendelkező Transformer Book Flip vagy a PC-s játékosokat célzó Republic of Gamers termékcsalád két legerősebb tagja, a G551 és a G751. A vásárlók szakmailag felkészült stábnál érdeklődhetnek a kiállított gépekről, az azokat érintő PC-s és tabletes trendekről, illetve segítséget kapnak a számukra legmegfelelőbb modell kiválasztásában.

„Hazánk első Asus mintaboltjának megnyitása az év egyik legfontosabb eseményét jelenti számunkra, hiszen ezzel az üzlettel még közelebb kerülhetünk a vásárlókhoz, egy helyen tudjuk megmutatni a különböző felhasználói szokásokra tervezett készülékeinket, továbbá tanácsadással tudjuk segíteni döntésüket.” – mondta Győri Attila, az Asus Magyarország kereskedelmi vezetője.

Magyarország első Asus mintaboltja 2014. december 4-től kiemelt nyitási akciókkal várja a vásárlókat a Pólus Centerben, a Hollywood Boulevardon.