TechAddikt Hardver Fujitsu Minimál stílussal, maximum teljesítménnyel érkezik a Fujitsu ESPRIMO K557

Minimál stílussal, maximum teljesítménnyel érkezik a Fujitsu ESPRIMO K557

A Fujitsu által bemutatott ESPRIMO K557 sokoldalú all-in-one asztali PC ésszerűsített formatervének köszönhetően még a legfrekventáltabb környezetekben – közös használatú irodatérben, recepciós pulton és osztályteremben – is jól mutat.

A letisztult, egyszerű vonalvezetésű, új modell központi egysége a 24 hüvelykes full HD kijelző mögé van beépítve. Versenyképes áránál fogva az ESPRIMO K557 sokféle környezet felhasználói számára elérhető.

Az ESPRIMO K557 harmonikusan belesimul bármilyen irodai környezetbe, és akár 23%-kal kevesebb helyet foglal egy normál asztali PC-kijelző párosnál. All-in-one konstrukciójánál fogva támogatja a kábelmentes íróasztal kialakítását – ha vezeték nélkül billentyűzettel és egérrel használják. Ezek használaton kívül kényelmesen a képernyő és az alsó tálca közé helyezhetők, amivel maximális íróasztalfelület szabadítható fel.
Sem a teljesítmény, sem a funkcionalitás terén nem kell kompromisszumot kötni – ez a gép mindkét területen a maximumot nyújtja. Nagy teljesítményű 7. generációs Intel Core processzora könnyedén boldogul a mindennapi munka során használatos alkalmazásokkal és környezetekkel. Bár az ESPRIMO K557 all-in-one modell, merevlemez- és memóriakapacitása is egyszerűen bővíthető.

„Napjainkban egyre minimalistább a munkahelyi környezet, és a vállalatok a technológia komplexitását is mérsékelni szeretnék. Ugyanakkor a számítási teljesítmény iránti igény folyamatosan nő. Az ESPRIMO K577 nagyszerű, sokoldalú eszköz – elég esztétikus és kompakt ahhoz, hogy szem előtt lehessen, ugyanakkor kellően robusztus ahhoz, hogy nyilvános helyeken is használhassák. Versenyképes áron kínál jól átgondolt ergonómiai tulajdonságokat és nagy feldolgozási teljesítményt. Ez a nyerő kombináció egyben azt is jelenti, hogy az új PC a recepción, az osztálytermekben is megállja a helyét, és megbízható erőgépként kezeli az irodai feladatokat” – nyilatkozta Rüdiger Landto, a Fujitsu EMEIA-régió kliensszámítástechnikai eszközökért felelős vezetője.

Az ESPRIMO K557 fejlesztésekor kiemelt szempont volt az ergonómia. A négyfokozatú magasságállítási lehetőségnek és a nagy elforgatási szögnek köszönhetően a felhasználók ülve és állva egyaránt egészséges testhelyzetben végezhetik munkájukat. Az audio és az USB 3.0 portok is kényelmesen, elölről hozzáférhetők.

Az all-in-one ESPRIMO K557 esetében a lopás elleni védelem és az adatbiztonság is az alapkiépítés része. Biztonsági funkciói közül említést érdemel a Fujitsu Workplace Protect szoftvere, a teljes lemeztikosítás és a rendszerszintű jelszavak használata. Opcióként az EraseDisk szoftver, SmartCard olvasó és optikai meghajtó is választható. A gép hátulján a kábelnyílás fedele zárható, ami megakadályozza a komponensek ellopását és manipulálását.

Előző cikkAdathelyreállítási szolgáltatás a Seagate-től
Következő cikkPhilips 328E8QJAB5: 32 col képátló, elegáns ívelt dizájn