TechAddikt Fotó Canon Most érdemes a Camera Kft-nél vásárolni, rengeteg akciós termék a kínáltaban!

Most érdemes a Camera Kft-nél vásárolni, rengeteg akciós termék a kínáltaban!

Ha úgy döntenénk, beruházunk egy jobb, újabb, korszerűbb Canon fotós berendezésre, termékre, vagy épp most ismerkedünk a képkészítés fortélyaival, látogassunk el a Camera Kft. webshopjába, vagy a 1085 Budapest, Somogyi Béla utca 19-es házszám alatt található üzletbe személyesen. Mindkettő alternatíva garantáltan jó választás.

canon-szakmai-nap-camera-kft-2015-december-4-techaddikt-4

A Canon egyik legnépszerűbb objektíve az EF 70-200mm / 2.8 L IS USM mark II – a Camera Kft. termékpalettáján most ez is akciós áron vihető haza. Ugyanakkor ha nem kizárólag teleobjektíves megoldásokban gondolkodunk, remek kiegészítő lehet az EF 35mm / 2.0 IS USM, vagy akár az EF 28mm / 2.8 IS USM fix lencse.

Persze számos perfekt optika megoldás létezik a Camera Kft. aktuális akciói közt, most nézzünk komplex megoldásokat. Ha nem kizárólag vázat, vagy objektívet szeretnénk vásárolni szólóban, ideális megoldást jelenthet DSLR kategóriában a Canon EOS 750D + EF-S 18-135mm / 3.5-5.6 IS STM szett, vagy ugyanezzel a 750D vázzal társítva az EF-S 18-55mm / 3.5-5.6 IS STM készlet. Mindkettő csomagra 3 év garancia érvényes.

Amennyiben inkább a kompakt szegmensben keresgélünk, viszont a professzionális DSLR szintet szeretnénk megközelíteni, úgy a Canon PowerShot G1x mark II lehet az egyik legkitűnőbb megoldás. Ráadásul most az akciós ár ellenében Limited Edition Premium Kit-et kapunk, ami szintén kecsegtető lehet.

Aki pedig mozgóképre kihegyezett, magas minőségű megoldást keres, nem mehet el a Canon XC10 4K Professional Camcorder megvásárlásának lehetősége mellett. A kamera beszerezhető a Camera Kft. webshopjából is természetesen, kit formában is rendelkezésre áll.

Természetkedvelők, vadászok kedvence lehet a Canon 12-36 IS mark III távcső. Robosztus, ütésálló vázzal, ergonomikus kialakítással, nagy teljesítménnyel közkedvelt darab kategóriájában, s most a Camera Kft. meggyőző árcédulával kínálja ezt a produktumot is.

Még több termékért látogasson el a Camera Kft. webáruházába, IDE kattintva.

Szólj hozzá!