TechAddikt Szoftver World of Warcraft Mostantól figyelemmel követhetjük a WoW Token árfolyamát

Mostantól figyelemmel követhetjük a WoW Token árfolyamát

A WoW Token opció csütörtök, azaz tegnap óta érhető el Amerikában, Ausztráliában és Új-Zélandon. Érdekes, hogy alig 1 nap leforgása alatt máris drámai áringadozásoknak lehettünk szemtanúi.

wowtoken_info_techaddikt

30 ezer arany/token áron indított a rendszer, viszont hamarosan átmeneti drágulás következett be, 31 215-re kúszott fel az árfolyam néhány óra leforgása alatt. Rá körülbelül fél napra viszont 20 ezer goldra süllyedt az árazás, majd helyi idő szerint este 11 óra körül újra elkezdett felfelé kúszni a görbe.

A hirtelen áresésnek egyébként kiváltó okaként egyértelműen azt lehet megjelölni, hogy sokan nagyobb gold összegek beszerzésének reményében elkezdték felvásárolni az összes rendelkezésre álló tokent, s így hamar túlkínálat keletkezett a „piacon”.

Aki szeretné figyelemmel követni az USA régió WoW Token árfolyamának fejleményeit, kattintson a http://www.wowtoken.info weboldalra – ugyanis már el is készült a realtime online figyelőrendszer, mely segítségével óráról-órára nyomon követhető a WoW Tokenek árazásának alakulása. Egyelőre – mivel nem aktív – az EU régió infó nem elérhető, de amint rákapcsolják a rendszerre, úgy természetesen figyelemmel kísérhetjük az itteni árfolyamokat is.

Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUS, Gigabyte, Sony PlayStation 4, Magnew Kft., Kaspersky Lab  

Hardver és eszköz: ASUS, Acer

A biztonságos munkát a Kaspersky Lab biztosítja.