TechAddikt Híradástechnika Acer Professzionális P-sorozatú Acer projektorok a portfólióban

Professzionális P-sorozatú Acer projektorok a portfólióban

Az Acer közölote, hogy négy új termékkel bővíti portfólióját: ezek az Acer P6200, P6200S, P6500, valamint P6600 projektorok.

acer-p-6600-techaddikt

Ezek az új eszközök magas szintű vetítést garantálnak profiknak, széles látószögre, közeli vetítési távra vannak optimalizálva. Legyen szó akár egy kis tárgyalóteremről, vagy egy hálószobáról otthon, a távok mindig kicsik maradnak, úgy, hogy lenyűgöző HD képminőséget kapunk akár HDMI 3D vagy 144Hz 24p támogatással.

Az Acer így kommentálta az új projektorok érkezését: “A gyártó mindig arra fókuszál, hogy megtartsa a projektorok minőségét a portfólión belül. Az új modellek most ismét ezt erősítik, ötvözve a felhasználóbarát kialakítást a tökéletes minőséggel. Mindez alkalmassá teszi a projektorokat arra, hogy akár professzionális, akár otthoni felhasználásra első számú választást jelentsenek a vásárlók számára.”

Kivételes vetítés

Az új termékek az Acer világszínvonalú képfeldolgozó technológiáját hordozzák – ilyen például az Acer LumiSense, mely által a felhasználók a legjobb vizuális élményt kapják, még akkor is, ha erős megvilágítású a helység, ahol az eszköz használatba kerül. A beépített fényérzékelő ugyanis mindig megtalálja az optimális üzemmódot, és dinamikusan állítja be a környezethez leginkább megfelelő képminőséget (fényerő, kontrasztarány).

A DynamicBlack 20.000:1 technológiájával kombinálva a képkontraszt képkockáról képkockára ellenőrzésre kerül, és a lehető legjobb minőség születik meg végeredményként. Az izzó folyamatosan a leginkább optimális feketetartományt állítja be a vetítés során.

A P6600 projektor ezeken felül ultrawide vetítést garantál, komfortos megtekintést biztosítva, még szélesebb felületekre kihegyezve. Akár 1920×1200 képpontos WUXGA felbontás is elérhető, vagy 16:10-es képarány, így ténylegesen látszik: ezek a projektorok igen sokoldalúak, hiszen a garfikus jellegű prezentációktól kezdve FHD videók megtekintéséig szinte bármire alkalmasak.

Lenyűgöző színek

Az Acer projektorai ColorBoost3D technológiát használnak, valódi hatású árnyalatokkal, akár 2D vagy 3D tartalomról legyen szó. Hatszegmenses színskálával, fejlett izzótechnikával, erőteljes képalkotással, masszív színreprodukcióval együtt.

Az Acer ColorSafe II javítja a színtelítettséget, például a sárga/zöld árnyalatokat – dinamikus RGB által lesz biztosítva a mindekori legkiválóbb színkeverés.

Rugalmasan kitelepíthető bárhová

A felhasználók a lehető legegyszerűbben installálhatják bárhol a projektorokat. Legyen szó akár egy szobáról, bármilyen helyiségről – 1.6x zoommal minden lehetséges, nem számít a fal távolsága, közelsége. A beépített lencse automatika révén a vetített kép mindig optimális marad, torzulástól mentes, megtartva az eredeti formátumot és méretet is. Nincs sarok-elcsúszás, akkor sem, ha a projektor esetleg elmozdulna használat közben, akár 30 fokos tartományban.

Kivételes használhatóság és kapcsolódási lehetőségek

Acer vezetéknélüli dongle közbeiktatásával kábelektől mentes vetítés biztosítható, akár 1080p full HD minőségben. Ez akkor optimális megoldás, amikor például a plafonra, vagy egy kábelektől hemzsegő asztalra helyezzük a projektort használathoz.

Mindegyik projektor külső hangszórókkal lett ellátva, ezek egyenként 10W teljesítményt produkálnak, tiszta, telt hangzással. Ez akkor kitűnő, ha egy meeting során, vagy egy osztálytermi előadás keretein belül kerül felhasználásra a termék. Egyébként multitasking végzésre is kitűnően alkalmasak az új Acer projektorok, hiszen a QuadView egyszerre 4 párhuzamosan futó témát képes megjeleníteni egy időben.

Az Acer 6600 hosszú élettartamú izzót kap, így jó ideig hű társa lehet a felhasználóknak, úgy, hogy közel 80%-os energiamegtakatítás érhető el készenléti módokban. Így nem csak az élettartam tolható ki, de a környezet védelméért is teszünk.