TechAddikt Híradástechnika Acer IFA 2019: az Acer bejelentette C250i hordozható LED projektorát

IFA 2019: az Acer bejelentette C250i hordozható LED projektorát

Az Acer az IFA 2019-en bejelentette a C250i hordozható LED vezetéknélküli projektorát és a világon jelenleg egyedülálló auto portré módot, amellyel az okostelefon-tartalmakat bármikor, bárhol meg tudják osztani a felhasználók.

Az Acer C250i egy ultrakönnyű projektor, rengeteg hasznos opcióval telepakolva, mint a nagylátószögű betekintés, felbontás, akkumulátor üzemidő, és a teljeskörű egyszerű használat.

“Az Acer folytatja a projektorpiac innovatív előrevitelét a C250i-vel” – fogalmazitt Victor Chien, az Acer digitalis kijelző-üzletágának elnöke. Így folytatta: “Az eszköz nem csak remek, praktikus dizájnnal bír, nagyjából bármilyen szögből vetíthetünk segítségével, mindezt talp vagy állvány használata nélkül, de arra is ideális, hogy a kivételes auto-portrait mód segítségével okostelefon-tartalmakat osszunk meg.”

Acer C250: akármilyen szögből vetítés bármikor, bárhol

A legtöbb projektor korlátozva van horizontális, azaz vízszintes vetítésre. A C250i viszont talpmentes, és alapvetően bármilyen szögből képes a vetítésre, köszönhetően az egyedi tervezésnek. Ez a dizájn nem csak stílusos, de a felhasználónak hihetetlen szabadságot nyújt: szinte bármilyen helyszínen, ahol rendelkezésre áll vetítési felület – használható az eszköz. Mindezt talp, vagy tripod közbeiktatása nélkül. Az eszköz remekül kezelhető, így a felhasználó szimplán beállíthatja a legmegfelelőbb szöhet a vetítésnél – legyen szó akár falfelületről, plafonról. Az innovatív auto-portrait funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználók instant kivetíthessék például egy videochat részleteit, élőben; a Facebook és az Instagram live streamjeit is beleértve, mindezt vezetékek nélkül, a lehető legkényelmesebben. Lenyűgöző rugalmasság jellemzi az egész eszközt, a felhasználást, ennek szellemében a legtapasztaltabb okostelefonhasználókat is meggyőzi a projektor. A képalkotás digitalis korrekcióval működik, így a kivetített tartalom torzításmentesnek hat bármely szögből nézve.

C250i: magas minőségű full HD felbontás és vezetéknélküli teljesítmény

A kompakt méret mellett a C250i csodás 1080p HD képalkotással rendelkezik, ráadásul akár 5 óra akkumulátor-üzemidőt is kaphatunk egyetlen feltöltéssel. Mind az Android, mind pedig az iOS felhasználók vezeték nélküli kapcsolattal tudnak csatlakozni a C250i-hez, így tiszta kábelmentes élmény garantált otthon, vagy akár útközben is. A C250i LED modulja akár 30000 órás élettartamot is elérhet, a mindent lefedő alkalmazott színskála pedig 100 százalékosan NTSC kompatibilis, 3000 ANSI Lumen fényerővel, 5000:1 kontrasztaránnyal. A C250i használható egyfajta hordozható power bankként is, így a telefonunk útközben is tudjuk tölteni. A projektor beépített Bluetooth hangszórói 5 Wattosak, és kategüriájában a legjobbak, így nem meglepő, hogy remek élményt nyújtanak segítségével a filmek, sorozatok egyaránt.

C250i: remek konnektivitási lehetőségek

Az Acer C250i rendelkezik sztenderd HDMI porttal, így akár egy laptoppal, vagy egy desktop PC-vel is könnyedén összeköthető, és megjeleníthető a képfolyam. Rendelkezik még az eszköz USB Type-C és Type-A aljzatokkal, amelyek támogatják az okostelefonok és PC-k videojel-továbbítását, 100 százalékosan plug and play kompatibilisek és nem szükséges külső szoftver vagy driver a használathoz. Az USB Type-A csatlakozó lehetővé teszi a közvetlen multimedia-lejátszást egy pendrive-ról is akár, így máris nincs szükség külső PC csatlakoztatásához.

PL1 sorozat: 4000 Lumenes lézerprojektorok rugalmas, 24/7 működéssel

A C250i mellett az Acer az új PL1 sorozatű lézerprojektorokat (PL1520i/PL1320W/PL1220) is bemutatta, melyek leginkább a közepes nagyságú kiállítótermek, események, kereskedelmi fórumok, meeting helyiségek (tárgyalók) megfelelő kiegészítői. Az eszközök 24/7 használatra lettek tervezve, alacsony szervizigényűek, a LED modul pedig akár 30000 órás élettartamot is bír.

A PL1 sorozat projektorai ideálisak a vezeték nélküli vetítésre, mint például az üzleti alkalmazás-területek: reklámszegmens, közösségi felületek, videolejátszás nyilvános helyeken, és még sok egyéb lehetőség is létezik. Optimális rugalmasság jellemzi az eszközöket, IP6X szabvánnyal, valamint az optikai motor 360 fokos használatot garantál, négysarkos vetített kép beállítási lehetőségekkel.

CastMaster Touch: érintésvezérelt vezetéknélküli prezentációs rendszer

Az Acer CastMaster Touch egy felhasználóbarát vezetéknélküli prezentációs rendszer, elegáns kőmintázatú-alakú vevőkkel és átjátszókkal – el lehet felejteni a kábelek telepítését is egyben a használat során. A rendszer plug and play alapú, így nem szükséges külső szoftver a használathoz, ráadásul elegendő 0.1 másodperc a prezentálóknak a váltásokhoz a képmegjelenítésnél. Az eszköz érintés-gesztúrákkal is irányítható, valamint 100ms-nél alacsonyabb késleltetést kapunk reszponzív képmegjelenítés esetén. A CastMaster Touch remekül dolgozik a PL1 sorozattal a meeting helyiség (tárgyaló) beállításokkal.