TechAddikt Híradástechnika Acer Az Acer és a Sauber folytatja partnerségét 2021-ben is

Az Acer és a Sauber folytatja partnerségét 2021-ben is

Az Acer és a Sauber Motorsport (utóbbi a Forma-1 Alfa Romeo Racing ORLEN-t irányítja és működteti), bejelentette, hogy a két vállalat meghosszabbítja partnerségét a 2021-es szezonban.

Miután értékes partnerkapcsolat indult és zajott már 2020-ban is, ezért maga a team és az Acer a feljebb lépnek egy szintet, folytatva a korszerű Acer-technológia alkalmazását a csapat működtetése érdekében, mind a pálya mentén, mind pedig a Sauber Hinwil központjában, miközben párhuzamosan életre kel egy ambiciózus marketingaktivitás, amelyen az Alfa Romeo Racing ORLEN pilótája, Kimi Räikkönen szerepel a kampány arcaként.

A világ egyik vezető ICT-vállalata, az Acer, több mint 160 országban van jelen – most olyan kereskedelmi minőségű megoldásokat biztosít és vezet be a csapat számára, mint az Enduro és a TravelMate notebookok, a ConceptD munkaállomások és az egyéb, digitális kijelzős megoldások. Az Acer kifejezetten hardveres és összekapcsolható megoldásokat szállít, melyek a verseny-szegmens szempontjából kritikus szerepet játszanak a team hinwili központjától kezdve a szerelőgarázsig és a boxutcáig a 2021-es szezonban. Az Acer és az Alfa Romeo Racing ORLEN nemcsak ugyanazt a szenvedélyt vallja a technológia iránt, hanem a 13-44 év közötti rajongók 13-44 demográfiájával is foglalkozik.

Frédéric Vasseur, az Alfa Romeo Racing ORLEN csapatfőnöke és a Sauber Motorsport AG vezérigazgatója így fogalmazott: „Abszolút öröm kiterjeszteni kapcsolatunkat az Acerrel. 2020-ban végzett közös munkánk rávilágított a csúcstechnológia és az autósport világa közötti szinergiákra – mindkettő rendkívül versenyképes környezet, amelyben a teljesítményre való törekvés az állandó cél, és amelyben minden nap új fejlődési lehetőségeket nyit meg. A 2021-es közös munka ennek természetes eredménye, és várakozással tekintünk a sikeres szezon közös megosztására. „

„Örömmel teljesítjük ki együttműködésünket 2021-ben a Forma-1 történelmének egyik legrangosabb csapatával, amely ikonikus pilótákkal rendelkezik. Az Acernél nemcsak a technológia, hanem a digitális marketing lehetőségeinek határait is túllépjük azáltal, hogy még vonzóbb tartalmat és történeteket juttatunk el rajongói közösségünkhöz” – mondta el Hajo Blingen, az Acer Europe SA marketingért felelős alelnöke. „A Forma-1, az egyik legmagasabb nézettséggel rendelkező és a digitális arénában a leggyorsabban növekvő sportág, a tökéletes platform az Y/Z generációval és életmódjukkal való kapcsolattartásra.”

A Forma-1 egy technológia és teljesítmény által vezérelt sport, és megbízható hardveres háttérrel kell, hogy rendelkezzen. Az Acer hivatalos partnerként és a technológia elősegítőjeként ConceptD munkaállomás-megoldásokat kínál, beleértve a monitorokat is, egyebek mellett a Sauber Motorsport 200 mérnökének is megbízhatóságot és pontosságot nyújtva a legnehezebb feladatok elvégzéséhez, az aerodinamikai tervezéstől a legnagyobb teljesítmény eléréséig.

A csapat katonai szintű tanúsítvánnyal rendelkező PC-sorozatának legújabb Acer Enduro termékeinek felhasználásával a csapat rendkívül masszív, tartós számítógépekre számíthat, hogy a legkeményebb körülmények között is kezelhesse a versenyműveleteket, a silverstone-i esőtől a szingapúri hőségig, a hidegig, a Bahrein-ben nem ritka sivatagi hűvös éjszakákat és homokviharokat is beleértve.

A csapat kulcsfontosságú tagjai az Acer fejlett TravelMate notebook megoldásait is használják az együttműködés szerves részeként. A termelékenység és a biztonság növelése a cél, bárhol is legyenek a világon.

Előző cikkMegjelent a QTS 4.5.2 rendszerfrissítés, valamint a QNAP bemutatta a 100 GbE hálózati adaptert
Következő cikkThermaltake W1 WIRELESS mechanikus gaming billentyűzet