TechAddikt Híradástechnika Sony Sony EXTRA BASS sport fülhallgatók, vezeték nélküli kényelemmel

Sony EXTRA BASS sport fülhallgatók, vezeték nélküli kényelemmel

Megjelent a Sony kettő új, vezeték nélküli fejhallgatója, amelyekkel biztosan nem kell lemondanunk kedvenc zenéidről a legkeményebb edzések közben sem.

sony-mdr-xb50bs_techaddikt-2

Mindegy, hogy teremben vagyunk a természetben mozogsz, az EXTRA BASS erőteljes, mély hangzása biztosan a legjobbat hozza ki belőled. A vezeték nélküli fejhallgatók teljesen leegyszerűsítik a használatot, így nem függünk majd a kábelektől, és a telefonunkat is szabadabban használhatjuk. Válasszunk akár edzőpartnert a Sony új fejhallgatói közül, amelyek segítségével könnyen valóra válthatjuk újévi fogadalmainkat.

Felejtsük el a zavaró vezetékeket! Párosítsuk inkább Sony fejhallgatónkat okostelefonunkkal és kedvenc zeneszámaink máris elkísérnek, bárhová is megyünk. A kiváló hangzásról a Sony új audio technológiája, az LDAC gondoskodik, amelynek segítségével nagy felbontásban, tömörítési eljárások és adatvesztés nélkül élvezhetjük a zenét Bluetooth kapcsolaton keresztül. A fejhallgatók legalább 7 óráig használhatóak egy töltéssel, így biztosan nem kell megszakítanunk a sportolást.

A mosható, vezeték nélküli edzőpartner: MDR-XB80BS

Az IPX5 kialakításnak köszönhetően az új sport fülhallgatónak nem árt a nedvesség, így akár az edzőtrikónkkal együtt moshatjuk. Az MDR-XB80BS 7 órás üzemideje és csupán 27 grammos tömege garantálja, hogy csak az edzésre fókuszálhassunk.

Válasszuk ki a megfelelő méretű fülpárnát, és használjuk a fejhallgatóhoz járó fülkampót és kábelvezetőt a korlátlan, vezeték nélküli szabadságért.

Tedd egyszerűbbé a sportolást az MDR-XB50BS-sel

Az MDR-XB50BS IPX4 védettségének köszönhetően nem okozhat gondot egy váratlan zápor vagy a fokozott izzadás sem. Az EXTRA BASS technológia segítségével hallgassuk kedvenc zeneszámainkat minden eddiginél mélyebb, ütősebb basszusokkal, több mint 8 órán keresztül.

sony-mdr-xb50bs_techaddikt-1

A fejhallgató irányításához csupán két gombra van szükség, ezáltal hívásokat fogadni, zeneszámokat átugrani vagy megállítani rendkívül egyszerű. Az ívelt támasztók nem csak praktikusak, de stílusosak is, amelyek biztosan a helyén tartják fejhallgatódat intenzív mozgás közben is.