TechAddikt Hardver Thermaltake Thermaltake S300 edzett üveg kiadású közepes PC toronyház

Thermaltake S300 edzett üveg kiadású közepes PC toronyház

A Thermaltake örömmel jelenti be az S termékcsalád legújabb tagját – az S300 edzett üveg kiadású közepes toronyházat, amely egyszerű fekete és elegáns fehér változatban is elérhető lesz.

Az S-sorozatnál megismert luxusérzet öröklésével, az S300 TG keskeny és minimalista kialakítással rendelkezik; a fém felületnek és a kiváló minőségű 4 mm-es edzett üvegpanelnek köszönhetően könnyedén állíthatsz össze egyszerű, vagy akár sokrétű rendszereket is. A felső I/O csatlakozók praktikusan helyezkednek el, az előtelepített 120 mm-es hátsó ventilátor pedig megfelelő légáramlást biztosít. A toronyház felső, jobb és alsó részein található mágneses szűrők nemcsak extra légáramlást tesznek lehetővé, hanem kiváló védelmet nyújtanak a por és szennyeződések ellen. A jól megtervezett belső tér, a forgatható PCI-E nyílások és az eltávolítható PSU burkolat lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy könnyedén hozzáférhessenek hardvereikhez, hogy azokat tetszés szerint helyezhessék el. Az S300 TG kiemelkedő folyadékhűtési lehetőségeket és fejlett kábelmenedzsmentet kínál megfizethető áron. Ha divatos, modern tervezésű toronyházat keresel, amelyben szerelést követően is láthatod a hardvereidet, az S300 TG jelenti a legjobb lehetőséget. 

A Thermaltake S300 TG közepes méretű toronyház legfontosabb tulajdonságai

Keskeny acél kialakítás 4 mm-es edzett üvegpanelekkel 

A letisztult acél paneleket úgy alakították ki, hogy modern, minimalista megjelenést nyújtsanak a felhasználók számára. Az oldalán elhelyezkedő 4 mm-es edzett üvegpanelen keresztül a felhasználók szabadon bemutathatják DIY-képességeiket és élvezhetik a belső alkatrészek teljes láthatóságát. 

Praktikus I/O portok

Az S300 TG közepes méretű toronyház egy USB 3.0, két szabványos USB 2.0, valamint egy HD Audio kimenettel és mikrofon bemenettel rendelkezik, a bekapcsoló és reset gombok pedig egyszerűen hozzáférhető helyre kerültek a legnagyobb kényelem biztosítása érdekében. 

Függőleges GPU tartó

A kifejezetten kettős GPU elhelyezési opcióval tervezett S300 TG, támogatja a grafikus kártyák függőleges és vízszintes elhelyezését is dupla PCI-E slotokkal.  A PCI-e hosszabbító kábel opcionális kiegészítő. A mellékelt GPU tartókeret pedig megakadályozza a grafikus kártyák okozta PCIe sín elhajlását és csökkenti az alaplapra nehezedő terhelést is.

Kiváló folyadékhűtési támogatás

Az S300 TG bőséges hellyel rendelkezik a fejlett AIO/DIY folyadékhűtések és alkatrészek számára, támogatva mindegyik AIO hűtőkonfigurációt.  Elegendő helyet kínál a 360 mm-es egyedi folyadékhűtések és AIO hűtők számára.  Továbbá a ház kialakítását úgy optimalizálták, hogy a felhasználók számára gyors hozzáférést biztosítson a leeresztő szelephez anélkül, hogy a teljes számítógépet meg kellene dönteni a hűtőfolyadék eltávolításához.  Az S300 TG egy előtelepített 120 mm-es hátsó ventilátorral rendelkezik, amelyet könnyedén kiegészíthetünk a toronyház elejére helyezhető két 200 mm-es és a felső részre rögzíthető 200 mm-es ventilátorokkal. 

Csúcskategóriás bővítési lehetőségek

Az S300 TG kiváló bővítési lehetőségek kínál, így könnyedén megépítheted álmaid rendszerét.  Támogatja az ATX szabványú alaplapokat, a 170 mm magasságú CPU hűtéseket, az akár 360 mm hosszú (pumpa nélkül) és 280 mm hosszú (pumpával), kétirányú VGA elhelyezést függőleges és vízszintes helyzetben, az akár 200 mm hosszúságú tápegységet és két 2,5/3,5 hüvelykes (HDD ketreccel) vagy két 2,5 hüvelykes (HDD tartóval) tárolóeszközt is.