TechAddikt Hardver Thermaltake Thermaltake és Tt eSPORTS az Insomnia59 rendezvényen

Thermaltake és Tt eSPORTS az Insomnia59 rendezvényen

A Thermaltake és Thermaltake Gaming Tt eSPORTS részt vettek az Insomnia59 rendezvényen, az Egyesült Királyság legnagyobb gaming eseményén, melyet december 9- 11. között rendeztek meg Birminghamben.

A Thermaltake komplett gaming állomást mutatott be, páratlan termékekkel, mint az innovatív The Tower 900 E-ATX függőleges elrendezésű ház termékcsalád, a forradalmi Core P5 ATX falra szerelhető konzol. A Tt eSPORTS is számos, díjat nyert terméket állított ki, mint például a 2016-os Red Dot díj nyertesét a POSEIDON Z RGB Gaming billentyűzetet, ami 16.8 millió szín megjelenítésére képes LED világítású klaviatúra, illetve az új Black FP Security Gaming egér újjlenyomatolvasóval, vagy a 2015-ös Red Dot Design győztes CRONOS AD Gaming fejhallgató és az új GT FIT & COMFORT, X FIT & X COMFORT professzionális gaming székek. A Thermaltake és Tt eSPORTS köszöni rajongóinak és látogatóinak a támogatást és természetesen folytatja az innovatív termékek tervezését kiváló szolgáltatásokkal az összes rajongójának a világ minden tájáról.

Thermaltake termékek:

A Tower 900 E-ATX vertikális Super Tower termékcsalád

A Watermod France csapattal közösen megalkotott termékcsalád, mely leginkább reprezentálja a Thermalatke törekvéseit az innováció terén. A ház egy teljesen új kategóriát alkotott az esportok rajongóinak. A prémium kategóriát képviselő Tower 900 5mm vastag edzett üvegből készült, kifejezetten a vízhűtés szerelmeseinek. Elérhető fekete és fehér színben is

Core P5 ATX falra szerelhető ház

A Thermaltake első olyan háza, melyet falra lehet szerelni és teljes betekintést nyújt az érdeklődőknek. A Core P5 moduláris felépítésű és rugalmasan, 3 módon is használható: falra szerelve, vízszintesen és függőlegesen. Ugyancsak két módon telepíthetők a videovezérlők is, így mindig jól fognak látszódni. A nagy akril ablak megvédi az alkatrészeket, valamint jól szimbolizálja a P5 képességeit. A Core P5 házhoz számos 3D nyomtatott kiegészítő is elérhető, melyek letölthetők a http://3dmakers.thermaltake.com/ oldalról.

Tt eSPORTS termékek

POSEIDON Z RGB Gaming billentyűzet

A 2016-os Red Dot Award és 2015-ös Golden Pin Design Award győztese. A POSEIDON Z RGB akár16.8 millió szín megjelenítésére képes. Azért, hogy mindig jól láthatóak legyenek a betűk és számok, 5 fokozatban állíthatjuk a LED-ek erősségét. Természetesen programozható gombokkal is rendelkezik.

Black FP Security Gaming egér

A BLACK FP a FIDO UAF által minősített ujjlenyomatolvasó szenzort használja, mely erőteljes és biztonságos azonosítást kínál. Az NSA által is minősített 256-bites titkosítási standardra épít, könnyen hozzáférhetünk vele weboldalainkhoz, vagy akár gépünkhöz is anélkül, hogy a jelszót meg kellene jegyeznünk.

CRONOS AD Gaming fejhallgató

A Tt eSPORTS CRONOS AD gaming fejhallgatója 2015-ben elnyerte a Red Dot Design Award és COMPUTEX d&i Award díjakat. Teljesen automatikusan állítja a fejhez a méretét, így mindig kényelmes viselést kínál. 40mm-es neodímium hangszórókkal tökéletes hangzásra képes.

Tt eSPORTS GT FIT & GT COMFORT X FIT & X COMFORT professzionális gaming székek

A GT FIT & COMFORT és az X FIT & X COMFORT székeket a Thermalatke az esport versenyzők visszajelzései alapján tervezte meg. Köszönhetően nekik, teljesen testreszabható kialakításúak, így minden játékos igényeihez jól illeszkednek.