TechAddikt Szoftver Játék Több, mint 40 millióan töltötték le a Super Mario Run-t alig két...

Több, mint 40 millióan töltötték le a Super Mario Run-t alig két hét leforgása alatt

A december 15-e óta elérhető Super Mario Run játékot világszerte több mint 40 millióan töltötték le a megjelenését követő első héten, így a leggyorsabban elterjedő alkalmazás lett az App Store kínálatában.

A játék számos rekordot megdöntött világszerte, köztük több mint 140 ország és régió App Store áruházában került első helyre és több mint 100 országban szerepel a 10 legnépszerűbb alkalmazás között. A Super Mario Run az első mobilos Mario játék, ami már elérhető iPhone, iPad és iPod Touch készülékekre.

A Super Mario Run keretében a játékosok három játékmódban kalandozhatnak Marioval és barátaival, melyek mindegyike több órányi szórakozást kínál és amihez garantáltan újra és újra visszatérnek a játékosok. A World Tour összes Rózsaszín, Lila és kihívást jelentő Fekete érméjének összegyűjtésétől kezdve a világranglista megmászásán és a barátok legyőzésén át, egészen a Toad gyűjtögetésig a Toad Rally módban, a játék mindig újabb kihívásokkal várja a játékosokat. Legutóbbi frissítésének köszönhetően ráadásul ünnepi látványosságokkal is kibővült a Kingdom Builder, így a Super Mario Run számos felfedezésre váró meglepetést tartogat.

A Super Mario Run ingyenesen letölthető az App Store áruházból, így a játékosok plusz kiadás nélkül kipróbálhatják a három játékmódot, köztük a World Tour első négy pályáját, a Toad Rally módot és limitált mennyiségű épülettel a Kingdom Builder módot. A játék letöltését követően egy egyszeri, 9.99 € értékű vásárlással a játékosok feloldhatják a három játékmód összes tartalmát, köztük 20 további World Tour pályát, még változatosabb pályákat a Toad Rally módban és több mint 100 választható épületet a Kingdom Builder módban