TechAddikt Szoftver World of Warcraft Új tartalmat és sok újdonságot hoz a 7.1.5-ös World of Warcraft patch

Új tartalmat és sok újdonságot hoz a 7.1.5-ös World of Warcraft patch

Újabb jelentős patch érkezik a World of Warcraft realmjeire, nevezetesen a 7.1.5 verziószámú foltban rengeteg új tartalom és update található majd. Itt a micro-holidays, a Blizzard eventsorozata.

Január 21-23: Call of the Scarab

A játékosok Ahn’Qiraj kapuinál gyűjthetnek új itemeket. A győztes oldal csapatzászlaja kitűzésre kerül, és egészen a következő ilyen jellegű eventig ott is marad.

Február 23: Hatching of the Hippogryphs

Azok, akik ellátogatnak Feralasba, szemtanúi lehetnek a hippogryphek születésének. Ha ügyesek vagyunk, be is szerezhetünk egy új barátot magunk mellé.

Április 5: March of the Tadpoles

Minden évben a Winterfin murloc-ok feldíszítik a falvaikat. Itt lehetőség nyílik örökbefogadni egy-két kedvencet, etethetünk, de meg is védhetjük őket a közeli ragadozóktól.

Április 28: Volunteer Guard Day

Ebben az eventben a fővárosok őreinek bőrébe bújhatunk, egy /salute paranccsal eggyé válhatunk velük. Viszont nem lesz leányálom, tartsuk a szemünket az esetleges támadókon.

Május 10-12: Spring Balloon Festival

Néhány Azeroth-ban élő karakter biztosítja, hogy túrán vehessünk részt, méghozzá a dögös légballonjaik révén. Ha beszállunk, élvezhetjük a kommentárjaikat, idegenvezetésüket.

Május 27: Glowcap Festival

Irány Sporeggar Zangarmarsh-ban, és mehet a ritka gombák gyűjtése. Fshoo gombájában pedig gyógymódjainkra is szükség lehet. Mindezért némi Sporeggar repu is jár.

Június 6-8: Thousand Boat Bash

Thousand Needles az a hely, ahol a legtöbb elsüllyedt hajó található Azeroth vidékén. Ne legyünk restek felfedezni, és beszállni a mókába.

Augusztus 10-12: Un’goro Madness

Dinoszauruszok rohangásznak Un’Goro környékén, szálljunk is be gyorsan a harcba ellenük. Jutalmunk néhány speciális buff lesz.

Ezek a holiday eventek tehát hamarosan bekerülnek a World of Warcraft-be, tehát érdemes figyelemmel kísérni a naptárunkat.

A cikkhez a hátteret a World of Warcraft magyarországi forgalmazója, a Magnew biztosította.

World of Warcraft témájú cikkeink elkészítéséhez ASUS ROG eszközöket használunk.

Az online (Instagram, Facebook, Twitter) és egyéb kommunikációhoz ASUS Zenfone okostelefonokat használunk.

Együttműködő partnereink: Acer, ASUS, Camera Kft., Canon, Gigabyte, EPSON, Sony PlayStation, Nintendo, G DATA, Konzolvilág, MyActionCam