TechAddikt Mobileszköz Lenovo Van déja vu, nem véletlenül: megkezdődött a Lenovo Moto Z hazai forgalmazása

Van déja vu, nem véletlenül: megkezdődött a Lenovo Moto Z hazai forgalmazása

Feltámadt poraiból a Motorola: Magyarországon is megvásárolhatóak az új Lenovo Moto Z és Moto Z Play okostelefonok, kiegészítőikkel, a Moto Modokkal együtt. Az ultravékony moduláris felépítésű eszközök először a Telekom kínálatában kaphatóak, majd a hónap második felétől a nagyobb retail üzletek polcain is elérhetőek lesznek.

A Moto Z termékcsalád, a Moto Mod modulok teljes portfóliójával együtt érkezik a hazai piacra. A Moto Mod kiegészítőknek hála az igényeihez igazodva, teljesen egyedivé alakíthatja saját telefonját, például kivetíthet sorozatokat a projektor Mod segítségével, vagy berobbanhat kedvenc zenéivel egy buliba a JBL Mod hangszóróval.

„A Lenovo moduláris okostelefon-koncepciója egy igazán innovatív megoldás azon felhasználók számára, akiknek fontos, hogy a telefonjuk minden helyzetben a legjobbat nyújtsa. Mindezek mellett pedig nagy örömmel tölt el, hogy a Lenovóval az elsők között lehetünk, akik ezt a koncepciót sikeresen életre keltették” – mondta el Kerepesi Ferenc, a Lenovo mobiltelefon-üzletágának vezetője.

A katonai minőségű alumíniumból és rozsdamentes acélból készült Moto Z lenyűgöző és tartós, annak ellenére, hogy maga a készülék nem csak ultrakönnyű, de ultra vékony is a mindössze 5,2 mm vastagságával. Magas felbontású, 13 megapixeles kamerája optikai képstabilizátorral és lézeres autófókusszal rendelkezik. Az 5 megapixeles előlapi kamera pedig nagy látószögű lencsét rejt magában, LED fénnyel felszerelve.

A Moto Z-vel a Modok felszerelése is végtelenül egyszerű. A Moto Modok mágnesesen csatlakoznak a telefonhoz, így könnyedén cserélhetőek, ha más eszközre vagy másfajta élményre lenne szüksége. A Moto Modok soha nem mennek ki a divatból, hiszen folyamatosan fejlődnek, így, a Moto Z telefonok következő generációihoz is tökéletesen fognak illeszkedni.

Mit is jelent a Moto Z Play? Szívós akkumulátort és korlátlan lehetőségeket
A vékony, könnyű és szolid alumínium keretezésű Moto Z Play-hez tartozik a leghosszabb élettartamú1 akkumulátor-üzemidő, hiszen egyetlen töltéssel akár 50 órát is kibír a készülék. Ha mégis töltésre kerül sor, a TurboPower töltő segítségével a töltési folyamat jelentősen gyorsabbá és hatékonyabbá válik. A Moto Z Play közel 15 perc töltéssel mintegy 9 órára elegendő energiát képes felvenni. A 16 megapixeles, lézeres és autófókuszos kamerával káprázatosan éles fotókat tud készíteni éjjel és nappal, míg a széles látószögű, LED fénnyel felszerelt előlapi kamera lehetővé teszi a tökéletes szelfiket és csoportképeket.

„A Moto Z család egy teljesen új irányt mutat a piacnak, és nagyon örülünk annak, hogy már Magyarországon is elérhető legnagyobb partnereink kínálatában a Moto Z és a Moto Z Play modellek. Úgy hiszem, hogy a moduláris eszközök jelentik az okostelefon piac jövőjét, és boldoggá tesz a tudat, hogy a Lenovo ennek a trendnek az úttörői között van” – tette hozzá Lukács Anita, a Lenovo Magyarország ügyvezető igazgatója.

Itt vannak a Moto Modok variánsai – Melyiket választaná?
De pontosan mik is azok a Moto Modok? A Moto Z-hez és a Moto Z Play-hez tartozó innovatív modulok, amelyek igazán újszerű élményt nyújtanak.

Feledkezzen meg arról, hogy mindig konnektor után kutasson! Adjon hozzá az akkumulátor élettartamához plusz 22 órát az Incipio off GRIDTM Power Pack, csatlakoztatható töltővel. Így videochatelés, filmnézés és zenehallgatás közben sem kell aggódnia, hogy lemerül a telefonja, még akkor sem, ha éppen úton van.

Míg egy másodperc alatt profi fényképezővé alakíthatja telefonját a Moto Mod Hasselblad True Zoommal. A 10-szeres optikai zoom, valamint a Xenon Flash funkciók elvégzik Ön helyett a nehéz munkát egy tökéletes kép készítése során, Önnek csak kattintania kell, nem kell foglalkoznia a távolsággal és a fényekkel, ráadásul akár RAW formátumban is fényképezhet, mint az igazi profik. Ha ez nem volna elég, minden Moto Z és Moto Z Play tulajdonos ingyenes hozzáféréssel rendelkezik a Hasselblad Phocus szoftveréhez, a még jobb minőségű fényképezés élményéért.

A JBL SoundBoost elhozza a legnagyobb bulikat. A Moto Mod hangszóróval kiváló minőségben élvezheti a sztereóhangzást, így nem lesz többé szüksége extra drága hangrendszerekre.

Szeretné megosztani a családjával és barátaival az utazása élményeit? Vagy csak meg szeretne nézni egy YouTube videót a barátokkal? Az Insta-Share Projector Moto Mod minden multimédiás tartalmat 70 hüvelykes átmérőben vetít ki bármilyen felületre, így nyugodtan élvezheti a kedvenc videoklipjeit, filmjeit vagy az utazásról készült fotókat.

Míg a Moto Style Shells révén a saját stílusához alakíthatja telefonját. Válasszon a különféle anyagok közül, mint a természetes fa vagy bőr, esetleg dönthet mintás szövet mellett is. Annyiszor cseréli le telefonja outfitjét, ahányszor csak szeretné, akár minden nap.

Szólj hozzá!