TechAddikt Mobileszköz Lenovo Tovább fokozható az érintőképernyős élmény a Lenovo által bejelentett WRITEit 2.0 segítségével

Tovább fokozható az érintőképernyős élmény a Lenovo által bejelentett WRITEit 2.0 segítségével

A Lenovo bejelentette a WRITEit 2.0-t, egy új, kibővített és áttervezett alkalmazást, hogy kibontakoztassa az érintőképernyővel ellátott és tollal vezérelhető eszközökben rejlő potenciált.

lenovo-writeit-techaddikt

A WRITEit 2.0 a Lenovo windowsos (8-as és 10-es verzió) érintőképernyős eszközein fut, és a felhasználók párosíthatják egy digitális tollal a még gazdagabb multimédiás élmény elérése érdekében.

Legyen a képernyőd a vásznad

A WRITEit 2.0 ingyenes szoftveralkalmazás virtuális vászonná alakítja át a windowsos eszközök érintőképernyőjét. A felhasználók tollal vagy ujjal könnyedén írhatnak, rajzolhatnak, kiemelhetnek, firkálhatnak vagy megjelölhetnek bármit a képernyőjükön a Word dokumentumokban, fotókon, prezentációkban, weboldalakon és más programokban. A felhasználók üres vásznakat is létrehozhatnak, hogy írjanak vagy rajzoljanak rá, és kifejezzék kreativitásukat. A WRITEit 2.0 lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy képként mentsék el alkotásaikat, amelyeket azután gyorsan elküldhetnek és megoszthatnak másokkal.

Az alkalmazás eszközei között megtalálható 12 toll szín háromféle szélességben, négy kiemelő szín, valamint egy radír. A WRITEit 2.0 virtuális vászon réteggel is rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szabadon jegyzeteljenek a digitális tollukkal vagy az ujjaikkal.