TechAddikt Hírek Visszatér a Samsung Odyssey League, a játék ezúttal a Rocket League

Visszatér a Samsung Odyssey League, a játék ezúttal a Rocket League

A 2020-ban, a PlayerUnknown’s Battlegrounds játékban megrendezett Odyssey League sikere után a Samsung, a gaming monitorok piacának egyik vezető vállalata ismét játékra hívja a kontinens esport csapatait. Az új évadban a résztvevők a Rocket Leagueben autós focipályáján mutathatják meg a tudásukat, a legjobbak pedig a 25.000 euró összértékű Samsung ajándékok egyikét is hazavihetik.

Az európai döntők nézőközönsége a versenyeken is találkozhat majd az Odyssey gaming család legújabb modelljeivel, hiszen a résztvevő csapatok is ezeket használják majd. A Samsung legjobb technológiáival támogatja a versenyzőket, köztük a díjnyertes Odyssey G9 monitorral, amelyet az Európai Hardverszövetség a Legjobb Gaming monitornak választott, vagy a nemrég bemutatott G70A, G50A és G30A modellekkel. Az újgenerációs konzolokhoz és gaming PC-khez kifejlesztett monitorokkal a Rocket League valósághű színekben, élesen jelenik meg, alacsony válaszidő mellett.

Az Odyssey League, amely a Samsung gaming monitorokról kapta a nevét, Európa legkiválóbb kompetitív játékosait keresi olyan játékokban, mint például a PUBG, vagy idén a Rocket League. A bajnokságban évről évre olyan játékosok versengenek, akik az Odyssey eszközökhöz hasonlóan magas szintű teljesítményre képesek, és ezt szeretnék mindenkinek bebizonyítani. Ebben az évben a legjobbak részesülhetnek a 25.000 eurós összdíjazásból is.   

A bajnokságra a nevezés már elindult, az egyes régiók csapatai egészen július 23-ig adhatják le a jelentkezésüket a selejtezőkre. A győztesek bekerülnek a regionális döntőkbe, amelyek mindegyikét élőben, a résztvevők nyelvén közvetítik. A régiós nyertesek az Európai Döntőbe jutnak, amelyet augusztus 27. és 29. között rendeznek, angol nyelvű élő kommentárral, a végén pedig bajnokot hirdet az Odyssey League. 

Az Odyssey League bajnokságban résztvevő régiók az alábbiak szerint mérkőznek meg egymással. 

RégiókOrszágokFordulóIdőszak
1, 2, 3, 4, 5Ausztria, Svájc, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Lengyelország, Kelet-Európa, Románia, Görögország, Magyarország, Csehország, Balti országok, Adriai régió Selejtezőkjúlius 23-26. 
Regionális Döntőkaugusztus 7-8. 
6, 7, 8, 9,10Benelux államok, Franciaország, Németország, Svédország Norvégia Finnország, Dánia, Egyesült Királyság Selejtezőkjúlius 30. – augusztus 2. 
Regionális Döntőkaugusztus 14-15. 
1-10Döntőbe jutott országokEurópai Döntőaugusztus 27-29.

A jelentkezés már elindult, az érdeklődő csapatok a www.odysseyleague.gg weboldalon adhatják le nevezésüket.

A Samsung a torna alkulásáról és aktualitásairól a Twitteren (@OdysseyLeague) és a liga Discord szerverén ad rendszeresen hírt. 

Előző cikkA Volvo Cars és a Google folytatják a biztonságos, hálózatba kapcsolt felhasználói élmény új generációjának megvalósítását célzó együttműködésüket
Következő cikkJön a teljesítményfrissítés: az Acer növeli a Predator és Nitro modellek grafikai teljesítményét