TechAddikt Szoftver World of Warcraft World of Warcraft: a 7.2-es patchben érkező épületek és perkek

World of Warcraft: a 7.2-es patchben érkező épületek és perkek

A World of Warcraft 7.2-es PTR már a Broken Shore World Building teszteknél jár, úgyhogy itt az ideje, hogy némi szót ejtsünk az aktuális épületekről és a hozzájuk tartozó perkekről.

Mint ahogyan az lenni szokott, az ide tartozó 7.2-es patch részét képező questlánc Broken Shore területén belül biztosít majd épület létesítéseket. E téma már a legutóbbi Blizzcon eseményen is felmerült, konkrétan az, hogy újra kell gondolni a Night Elf Ruins-ot – Mage Tower, Command Center és Nether Distruptor tekintetében. Az épületeknek pluszban új questeket is kell adniuk.

Ha a mostani fázisú PTR-en járunk, szembesülhetünk a fejlesztésekkel. A Mage Tower például Fel Treasures-eket rejt, minden egyes loot Artifact Powerrel ajándékozza meg a játékost, valamint bonus chance-t is kap egy újabb beszerzésére. Mindezeken felül különféle módokat kapunk (Artifact Challenges), de kincsek spawnjára is számíthatunk. Portálok is lesznek, hogy hová, nem tudtuk kideríteni.

A Command Center alapvetően a Forces of Order és a War Effort tematikára épít. 30 százalék esélyünk lesz arra, hogy duplázzuk a War Supplies-t, valamint új, kiegészítő World Questek is lesznek. Kapunk Combat Buff-ot Broken Shores-ra, de Missión Challenge-k is rendelkezésre állnak majd.

Nether Distruptor tekintetében minden nap lehetőségünk lesz arra, hogy az Epic Hunter és a Seal Your Fate vonalat kövessük.

Az ND minden nap aktív lesz, ilyenkor napi questek szintjén visszatérhetünk Broken Shore-ra; a questek teljesítése ingyenes Seal of Fate-tel ajándékoz. Lesznek ide tartozó World Bossok, valamint portálok specifikus helyszínekhez.

A cikkhez a hátteret a World of Warcraft magyarországi forgalmazója, a Magnew biztosította.

World of Warcraft témájú cikkeink elkészítéséhez Acer Predator eszközöket használunk.

Együttműködő partnereink: Acer, ASUS, Camera Kft., Canon, Gigabyte, EPSON, Sony PlayStation, Nintendo, G DATA, Konzolvilág, MyActionCam

Szólj hozzá!