TechAddikt Szoftver World of Warcraft World of Warcraft: Battle for Azeroth – Uldir, az első raid már...

World of Warcraft: Battle for Azeroth – Uldir, az első raid már elérhető néhány napja

A Horda és a Szövetség bajnokai egyaránt készek az új kihívásokra. Igaz, már több napja megnyílt a World of Warcraft: Battle for Azeroth expanzió első raidje, Uldir.

Ezzel párhuzamosan elkezdődött hivatalosan is az első mythic keystone dungeon bejárása, a rated PvP season, no és a Warfront is.

Új raid: Uldir

Uldir tehát megnyitott, normál és heroic nehézségi szintekkel érhető el. A sztori szerint még a régmúlt időkben építették ezt a helyszínt a titánok, ahol kutatásokat végeztek, valamint idegen lényeket ejtettek foglyul, kísérleti alanyként. Bíztak abban, hogy a void enerhiát kiveséző tanulmányokhoz segítséget kapnak. A raid 8 boss-t tartalmaz összesen.

Warfront: Stormgarde

Íme, a Battle for Azeroth első 20 playeres kooperatív warfrontja. A hordások levezénylik a belső helyszíneket, míg az alliance speciális kültéri helyszínt kapnak Arathi Highlands területén.

Mythic Keystone dungeon season 1

A Mythic Keystone dungeon-ök is elérhetők pár napja. Az első ilyen komoly mythic neve Infested, és 10-es szintű keystone-ok a dominánsak (vagy annál magasabb level).

Rated PvP season 1

Új rewardokkal és két új arénával támad a Battle for Azeroth rated PVP seasonje, sorban az első. A játékosok természetesen conquest pontokat gyűjthetnek, melyeket aztán vadonatúj, egyedi rewardokra válthatnak be.