TechAddikt Szoftver World of Warcraft World of Warcraft: Legion 7.0.3 prepatch – íme, a részletek!

World of Warcraft: Legion 7.0.3 prepatch – íme, a részletek!

Néhány nappal ezelőtt élesedett a World of Warcraft: Legion 7.0.3-as verziószámú prepatch. Nézzük most meg, mivel is bővült az eddigi repertoár, jöjjenek a legfontosabb részletek.

world-of-warcraft-legion-prepatch-7-0-3-techaddikt

Master Loot rendszer változtatások – alapvetően a Blizzard jelentős változtatásai arra lettek kiélezve e téren, hogy a jogosulatlan, „mindent magamnak” lootolások ki legyenek szűrve. Ebből kifolyólag a Master Loot csakis akkor fog működni, ha a raid csapat legkevesebb 80 százalékban egy guildből érkezik. Ráadásként a Personal Loot-ból érkező cuccok kettő órán keresztül tradelhetők lesznek (lásd Group Loot például).

Dungeon és raid nerfelések – tagadhatatlanul könnyítettek a jelenlegi Warlords of Draenor instákon. Így tehát a dungeon- és raid bossok 30 százalékkal kevesebb HP-val rendelkeznek, ráadásul maga a legyőzés folyamata is könnyebb lett. Érdemes még a hátralévő nagyjából 1 hónapot kihasználni, és mondjuk transmogra beszerezni egy-két még beszerezhető itemet.

Heirloom – más színt kapott a heirloom, köszönhetően a hamarosan érkező artifact itemeknek.

Multi loot – mindenki részesülhet a mobok által dobott lootból. Ez jó hír, hiszen egész Azeroth területére kiterjed az újítás, 6 főben lett maximalizálva az új opció. Tehát párhuzamosan 6 játékos kaphatja meg azt az itemet, amit az aktuális mob, rare boss szolgáltat legyőzése után.

Régi gearek – alapvetően a régebbi armor és egyéb szettek esnek áldozatául ennek a nerfnek. Gyakorlatilag az összes olyan cucc, ami 8, 6, vagy 5 darabos szett bónusza inaktívvá válik (a tárgyak, felszerelés megmarad). Erre azért volt szükség, mert a jelenlegi harcrendszer és az egész játék felépítése merőben ellentétes a korábbi verziókkal.

Nincs több instant felélesztés – legalábbis guilden belül, bárki által. Ezt a perket is eltörölték, ezentúl csakis olyan karakter fog tudni éleszteni, aki rendelkezik ezzel a speccel. Erre pedig kizárólagosan a healerek lesznek csak alkalmasak.

World of Warcraft témájú cikkeink elkészítéséhez ASUS ROG eszközöket használunk.