TechAddikt Szoftver World of Warcraft World of Warcraft: Legion – Shadows of Argus 7.3

World of Warcraft: Legion – Shadows of Argus 7.3

Minden kétséget kizáróan szeptember hónap egyik legfigyelemreméltóbb frissítése a World of Warcraft 7.3xx patche, amely elhozta a Legion kiegészítő utolsó nagyobb contetjét. Íme, a Shadows of Argus.

Ahhoz, hogy a Shadows of Argus tartalom maximumát elérjük, természetesen az új kontinens bővelkedik kezdeti sztorlalapú küldetésekben. Ezek jó pár órát jelentenek a játékidőt tekintve, de megéri, mert kimondottan kellemes hangulatot és érdekes részleteket ígérnek. Nem kell csüggedni, hiszen a questek lezárásával még mindig folyamatosan megmarad a rengeteg tartalom, így még egész biztos, hogy néhány hónap potenciál marad a WoW-ban az újdonságokat keresők számára.

Az egyik ilyen plusz a folyamatos inváziók jelenléte, ezek random jelennek meg Arguson, és tekintélyes loottal térhetünk vissza főhadiszállásunkra, ha épp szerencsénk van/volt.

Mindezeken felül hőn dédelgetett artifact fegyvereinket is fejleszthetjük nem csekély módon a Shadows of Argus kontentben, alapvetően reliceket szerezhetünk be könnyebb és nehezebb megközelítésekben.

Szólj hozzá!