TechAddikt Szoftver World of Warcraft World of Warcraft Northrend Timewalking Dungeon Event: még 1 napig szerezhető meg...

World of Warcraft Northrend Timewalking Dungeon Event: még 1 napig szerezhető meg az új mount

Egyértelműen jót tett a World of Warcraft tartalmaknak a Timewalking bevezetése. Mi sem bizonyítja jobban, hogy folyamatosan vadászunk mi is az exkluzív megszerezhető itemek közt, így most sem távozunk üres kézzel egy-egy dungeon levezénylése után.

reins-of-the-infinite-timereaver-timewalking-world-of-warcraft-techaddikt

Persze csak akkor, ha szerencsénk van. A WoW novemberben kiadott egyik patchével került a játékba a Reins of the Infinite Timereaver, s a Timewalking Dungeonökből farmolható is. Így az aktuális, már csak 1 napig tartó (2016. január 6-11) Northrend Timewalking Dungeon Event is kecsegtet a reménnyel, hogy a drake-et lootoljuk jól ki valamelyiik random boss után. Igen, random: bármelyik boss dropból megérkezhet a Reins of the Infinite Timereaver.

Droprate kapcsán nem sok az infónk jelenleg, de nyilván nem a kedvenc 0.1% – láttunk már több ilyen mountot a főtereken vesztegelni büszke tulajaikkal.

Úgyhogy hajrá, még van 1 nap arra, hogy miénk legyen a Reins of the Infinite Timereaver.

Ha netán nem sikerülne, akkor se csüggedjünk, mert nagyjából másfél hét múlva ismét visszatér a Timewalking – akkor a Cataclysm dungeonök kerülnek terítékre. S hogy miért is fontos ez? A Reins of the Infinite Timereaver mountot akkor is megszerezhetjük, úgy, ahogy az összes soron következő Timewalkingban (tehát nem csak most). Ugyanakkor a jó öreg Timewarped Badge itemekről sem szabad elfeledkeznünk!

World of Warcraft vonatkozású írásaink elkészítéséhez az ASUS hardvereit, megoldásait használjuk.