TechAddikt Szoftver World of Warcraft World of Warcraft: végre repülhetünk Broken Isles felett a 7.2-es patchben

World of Warcraft: végre repülhetünk Broken Isles felett a 7.2-es patchben

MEGOSZTÁS

A Blizzard beharangozta a World of Warcraft soron következő, 7.2-es verziószámú patchének néhány főbb újítását, részletét. Lesz repülés, új raid, és számos újdonság, tartalom.

A régóta várt repülés és a Tomb of Sargeras raid megnyitása mellett lesznek új world bossok, egyebek mellett a death knight kaszt kifinomultabb animációt kap, valamint a legendary itemek is fejlődni fognak. De ez persze még a jövő zenéje, viszont nemsokára frissül a PTR content.

Death Knight animációk és a többi

A death knight-ok, a hunterek, valamint a druidok update-elt animációkat kapnak a 7.2-es patchben. Kétségkívül a DK animációi (jelenleg) a leginkább figyelemre méltóak a Howling Blast, a Death and Decay, a Death Coil, az Avalanche, valamint a Death Grip tekintetében – de ez még változhat, hangsúlyoznunk kell itt is.

Új world bossok

A 7.2-es patch hátom új world bosst ad hozzá az eddigiekhez. Lesz Brutalus, Malificus és Si’vash is. Brutalus-t már ismerhetjük kellemes dps-e kapcsán Sunwell-ből. Minden egyes Legion buildnél update megy a Dungeon Journal-ba, úgyhogy nem árt figyelni a változtatásokat – igaz, egyelőre csak a PTR-en.

Legendary változtatások, fejlesztések

A Blizzard legendary fejlesztéseket is bejelentett a 7.2-es patch kapcsán. Ezeket alapvetően a playerek a questek rewardjai kapcsán tapasztalják majd meg az előzetes tervek szerint, de lesznek új kraftolt legendary-k is, meg sok újítás.

Tomb of Sargeras raid

Nyilván az egyik legizgalmasabb részlete a 7.2-es patchnek a Tomb of Sargeras elnevezésű raid lesz. Irány a Cathedral of Eternal Night, 9 boss lesz, akit le kell majd győznünk többedmagunkkal. Megjelenik Kil’jaeden is Avatar of Sargeras-ként, valamint számos Burning Legion-ban felsejlett irányvonal előkerül.

…a leglényegesebb: lehet repülni Broken Isles felett!

Vártuk régóta, megkapjuk: végre megszerezhető a Legion tartalomban is a repülés (Pathfinder achievement), úgyhogy készüljünk a monstre repuzásra és a hozzá tartozó questelésekre.

Szólj hozzá!