TechAddikt Szoftver World of Warcraft World of Warcraft: Warlords of Draenor PTR 6.2.1: harcoljunk az ellenfél oldalán!

World of Warcraft: Warlords of Draenor PTR 6.2.1: harcoljunk az ellenfél oldalán!

A World of Warcraft: Warlords of Draenor soron következő, 6.2.1-es verziószámú patch-e is tartogat számunkra olyan dolgokat, amiről érdemes szót ejteni, ugyanis a jövőben a battlegroundokon lehetőségünk nyílik a másik frakció oldalán harcolni adta hírül a worldofwarcraft.hu.

world_of_warcraft_warlords_of_draenor_techaddikt

A számunkra nem túl szimpatikus újítás okának mi alapvetően a játékosbázis további csökkenését jelölnénk meg, amelynek következtében akár hosszú perceket is várni kell, hogy elindulhassunk csatázni.

A frakció specifikus achievementek teljesítésére természetesen nem lesz lehetőségünk, ha ezt az opciót választjuk, de a jutalmakat és minden mást megkapunk. A szövetséges tömegben könnyű lesz elvegyülnie az orkoknak és az élőhalottaknak, ugyanis ilyenkor a külső is megváltozik az ellenséges frakció egyik tagjává.

A személyes véleményem az, hogy ez elmoshatja a horda vagy a szövetség iránti elkötelezettséget a játékosokban. A döntést követően szerintünk akár a Raid Finder-el is lehetne ilyet csinálni.

World of Warcraft kapcsolódású cikkeinkhez az ASUS ROG GR8 gaming asztali PC-je nyújt hathatós segítséget. Vonatkozó tesztünk: http://www.techaddikt.hu/teszt-asus-rog-gr8-konzolborbe-bujtatott-asztali-gamer-pc/