TechAddikt Szoftver Felhasználói A Kaspersky Lab termékei vezetik a Dennis Technology Labs utolsó negyedéves tesztjeit

A Kaspersky Lab termékei vezetik a Dennis Technology Labs utolsó negyedéves tesztjeit

A Dennis Technology Labs 2014 utolsó negyedévben végzett, internetes biztonsági termékek hatékonyságát vizsgáló tesztjén egyértelműen a Kaspersky Lab termékei bizonyultak a legeredményesebbnek az otthoni felhasználók, a kis vállalkozások, és a nagyvállalatok számára is.

adattarolas

A Kaspersky Internet Security, a Kaspersky Small Office Security és a Kaspersky Endpoint Security for Business az elérhető legmagasabb pontszámot kapta mindhárom teszten, és ezzel kivívta a Dennis Technology Labs legnagyobb elismerését, az AAA minősítést.

Ahhoz, hogy a leghatásosabb megoldást megtalálják, a Dennis Techology Labs szakértői egy tökéletes pontosságú értékelést dolgoztak ki, két egymástól független tanulmány alapján. Az első vizsgálat azt értékelte, hogy az egyes termékek milyen hatékonyan küzdenek meg a legújabb internetes veszélyekkel, azokkal, amelyeket az elmúlt 24 órában észleltek. A második aszerint bírálta el őket, hogy hogyan reagálnak a termékek az olyan mintákra, amelyek elméletileg biztonságosak. Azok a megoldások kaptak pontot, amelyek sikeresen felderítették és blokkolták a rosszindulatú vírusokat, és egyúttal engedélyezték a legális szoftver futtatását. Az esetleges hibákat pontlevonás kísérte. A Kaspersky Lab termékei mindhárom teszt során a lehető legmagasabb, 1140 pontot kapták.

“Az internet felhasználóknak nap mint nap több százezer kibertámadással kell szembenézniük, tehát a biztonsági megoldások gyártói számára akár egy aprócska teszt-előny is több száz megelőzött incidenst jelenthet. A Kaspersky Lab tapasztalata és professzionális hozzáértése lehetővé teszi számunkra, hogy a biztonságtechnológia élvonalában maradjunk, ahogy ezt a teszt eredmények is igazolják.” – mondta Timur Biyachuyev, a Kaspersky Lab anti-malware kutatási igazgatója.

Nem ez volt az első alkalom, hogy a Dennis Technology Labs a Kaspersky Lab biztonsági megoldásait díjazta. 2014 minden negyedévében AAA minősítést kaptak a Kaspersky Lab termékei.