TechAddikt Szoftver World of Warcraft A World of Warcraft: Legion kiegészítő sikeres, megsokszorozódott a visszatérő játékosok száma

A World of Warcraft: Legion kiegészítő sikeres, megsokszorozódott a visszatérő játékosok száma

Azeroth földjét pusztítás fenyegeti: a World of Warcraft: Legion kiegészítő rengeteg játékost csábított vissza, hogy a Burning Legion csapásait elhárítsák.

word-of-warcraft-legion-3-3-millio-techaddikt

A népszerű Blizzard-MMORPG egy pár nappal ezelőtti felmérés szerint több, mint 3.3 millió példányt sikerült értékesíteni a Legion-ból (ez az érték nagyjából látható volt az augusztus 30-i launchnál is).

Ezzel a Blizzard megdöntötte korábbi WoW-kiegészítőinek kezdeti népszerűségét, és méltán kiérdemelte a friss World of Warcraft: Legion expanzió a legjobb eladást produkáló PC játékok egyike címet is.

Egyébként a World of Warcraft kiegészítő launchok nagyjából a 2010-ben piacra dobott Cataclysm kiegészítő esetében voltak hasonlóak a mostanihoz, az eggyel előtte lévő Wrath of the Lich King kifutása utáni várakozás akkor is beváltotta a kiadó reményeit.

„Nagyszerű érzés látni, ahogy a játékosok démonokra vadásznak, az artifacteket fejlesztik, és felfedezik az összes új zónát a Legion-ben” – vélekedett Mike Morhaime, a Blizzard Entertainment társalapító-elnöke. „Keményen dolgoztunk azon, hogy megalkossuk a valaha volt legjobb World of Warcraft kiegészítőt, visszacsábítva korábbi játékosokat is, hogy egy nagyszerű, epikus történet résztvevői lehessenek hónapról hónapra” – tette hozzá.

Hamarosan egyébként jön az új, 7.1-es verziószámú patch is, melyben visszatérhetünk egyebek mellett Karazhan zegzúgaiba. Ez egy 110-es szintű megmérettetés lesz, régi környezetben, újragondolt loottal, de találkozhatunk majd vadonatúj questekkel is – mindezt annak érdekében, hogy a maximum level után se fulladjon unalomba a történet.

Időközben aktiválódott a WoW Legion Companion App is, mely segítségével folyamatosan kapcsolatban maradhatunk Broken Isles kalandjaival akkor is, amikor épp nem vagyunk gép előtt. Itt alapvetően az Order Hall küldetéseit menedzselhetjük okoseszközünkről, de a World Questek hozzáférhetőségét is ellenőrizhetjük, megkönnyítve ezzel munkálatainkat – akkor is, ha épp úton vagyunk.

A cikkhez a hátteret a World of Warcraft magyarországi forgalmazója, a Magnew biztosította.

World of Warcraft témájú cikkeink elkészítéséhez ASUS ROG eszközöket használunk.

Az online (Instagram, Facebook, Twitter) és egyéb kommunikációhoz ASUS Zenfone okostelefonokat használunk.

Együttműködő partnereink: Acer, ASUS, Camera Kft., Canon, Gigabyte, EPSON, Sony PlayStation, Nintendo, G DATA, Konzolvilág