TechAddikt Híradástechnika Acer Acer H7550ST: full HD megjelenítés és DTS hangzás vezetéknélküli és rövid vetítési...

Acer H7550ST: full HD megjelenítés és DTS hangzás vezetéknélküli és rövid vetítési hatékonysággal

Az Acer bemutatta az Acer H7550ST modellt, azt az erőteljes projektort, mely brilliáns full HD képélményt biztosít dinamikus, 20 Wattos sztereó audiorendszerrel, vezetéknélküli technológiával és rövid vetítési távolsággal.

acer_h7550_st_techaddikt

Ez a termék a világ első projektora, amely beépített Chromecast vezetéknélküli dongle kompatibilitással rendelkezik. Az Acer H7550ST ebből adódóan a január 5-I, Pepcom’s Digital Experience esemény keretein belül is feltűnik, mely Las Vegasban lesz.

Az új Acer H7550ST tiszta és éles képvetítést garantál, 2.5 méteres (100 col) képátlót is kaphatunk akár 1.5 méteres távolságról. Mindez a rövid vetítési hatékonyságnak köszönhető, 3000 Lumen fényerővel, natív 16:9 képaránnyal. Tehát ez a tulajdonság nagy képmegjelenítést jelent rövid távolságokból, tökéletes azoknak a felhasználóknak, akik az otthon kényelmében szeretnék élvezni a filmek, játékok, vagy akár a karaoke világát, kicsi helyiségekben. Továbbá az eszköz egy nagyszerű választási lehetőség oktatáshoz is, tananyag megosztásához az osztály- és előadótermekben.

Ahhoz, hogy a felhasználói élmény méginkább teljes legyen, egy beépített adapter gondoskodik arról, hogy igény szerint az okostelefonon, vagy egyéb mobileszközön indított adatfolyam zökkenőmentesen kivetíthető legyen valós időben. Mindezek mellé a Chromecast alapú MWA3 MHL dongle vagy az Acer vezetéknélküli HD technológiája nyújt segítséget, 60Hz képfrekvenciájú full HD 3D mozik vetítéséhez akár, a beállítások meghagyásával, HDMI kábelt használatával egy médialejátszóhoz. Az egyedülálló adapter adatbiztonság szempontjából is előnyös, miközben megmarad a projektor letisztultsága, minősége, úgy, hogy az adatok elvesztésének lehetősége végett sem kell aggódni.

Kettő beépített, egyenként 10 Wattos hangszóró felel a masszív hangzásért, kiváltva a külső hangforrás használatát. Ahhoz, hogy méginkább mélyrehatóbb legyen a hangélmény, az alkalmazott DTS hangzásvilág telítettebbé teszi az összhatást, a mély tartományokban is, úgy, hogy a végeredmény torzításmentes lesz, a basszusok jól elkülönülnek a vokáloktól. Például az az Acer True Harmony profilbeállítás, vagy a teljesen személyre szabható ekvalízeres lehetőségek, finomhangolások remekül meghozzák az egyensúlyt minden esetben, akár játékról, zenéről, vagy filmekről legyen szó.

“A legújabb otthoni szórakoztatásra fejlesztett projektorunk egyike a legjobbaknak jelenleg” – mondta Melanie Tarpey, az Acer Europe periféria-üzletágának első embere. “Vezető szerepet töltünk be a rövid vetítési hatótávolságú eszközök révén, ugyanakkor a vezetéknélküli adtapter jelenléte lehetővé teszi az eddigi legrugalmasabb felhasználást. A házimozi addiktok le lesznek nyűgözve a tökélyre csiszolt full HD megjelenítéstől, nem beszélve a dinamikus, 20 Watt összteljesítményű DTS rendszerű sztereó hangrendszerről, mely által a játékok és a mozifilmek lélegzetelállítóan életszerűnek hatnak majd” – tette hozzá.

Az Acer H7550ST képes fentiek mellett audio streamek közvetítésére is, akár vezetéknélküli Bluetooth headseten keresztül, de használhatunk soundbar-t, vagy hangszórókat is. Pluszban két audio aljzat is rendelkezésre áll, kiterjesztve a lehetőségeket.

Az Acer Colorsafe II technológia realisztikus látványt nyújt, redukálva a fényerő a külső viszonyokhoz, illetve magas színhűséggel is kápráztat. Példaként: az Acer ColorBoost3D egy 6 szegmenses színpalettát használ, erőteljes képalkotással és fejlett izzótechnológiával, életszerű színek képzésével az RGB keverés mellett. Ráadásul a 2D-3D átalakítással és a HDMI 3D rendelkezésre állással a felhasználók azonnal élvezhetik a zökkenőmentes 144Hz-es 24p 3D mozikat, 1-1 3D szemüveggel is akár a családi mozizások alkalmával.

16.000:1 kontrasztarányával, natív full HD (1920x1080p) felbontásával az Acer H7550ST tiszta, színtelt képet vetít, nagy képernyőméretben, akár bel- vagy kültéri helyszínről legyen szó. A dinamikus fekete tartománynak köszönhetően tökéletes kontrasztot nyújt az eszköz, a képtartalom kockáról kockára külön képalkotási procedúrán megy keresztül.