TechAddikt Híradástechnika Acer Acer Nitro G550 gamereknek szánt projektor

Acer Nitro G550 gamereknek szánt projektor

Az Acer bemutatta új, gamereknek szánt és tervezett, lélegzetelállítóan élethű képet garantáló full HD felbontású Nitro G550 projektorát.

Az igazán monumentális játékélményre tervezett Nitro G550 hordozza a ColorPurity és ColorBoost 3D technológiákat, 1080p 120 Hz felbontást nyújt, valamint 8.3ms alacsony bemeneti késleltetést; így a játékok látványa hihetetlenül finomrahangolt lesz. Mindehhez a színhűség is nagyban hozzátartozik, így a gamerek ténylegesen a játékban érezhetik magukat.

Az akcióra hangolt jelentek kristálytiszta megjelenítést kapnak 120Hz frissítés mellett, a renderelés sokkal finomabbá válik, mely elsősorban sport- és akciójátékok esetében lehet jelentős.

Az Acer Nitro G550 projektor csúcsminőséget jelent a képminőség terén, mindehhez a lélegzetelállító full HD felbontás is hozzátartozik (Rec. 709 HDTV sztenderd). Olyan intelligens extrákat kapunk még pluszban, mint az Acer Display Widget, mely még több intuitív konfigurációs beállítást tartalmaz. A beépített 10 Wattos hangszóró erőteljes hangzást produkál, így a filmek még élethűbbé válnak. Opcionális vezetéknélküli vetítésre is van lehetőség, az Acer LumiSense dinamikus képbeállítási lehetőséggel és az Acer BlueLight Shield szemvédő funkcióval karöltve.

Számít a felbontás

1080p (1920×1080) HDTV felbontással különböző videómódok állnak rendelkezésre, annak érdekében, hogy csúcsminőségben élvezhessék a felhasználók a Blu-ray lemezes filmeket, vagy a játékokat. A kontrasztarány esetünkben akár 10000:1 is lehet, dinamikus feketeszint támogatással (DynamicBlack), mely minden egyes képkocánál külön fejti ki hatását, összehangolva a fényerő automatikus beállításával.

Moziszerű élmény a gamerek tökéletes színigényeire szabva
Az Acer Nitro G550 projektor alapvetően gamereknek lett tervezve, speciális gameplay módokkal, annak érdekében, hogy az összes játék megfelelő megjelenítést kaphasson. 3D szemüveggel párosítva pedig remek 3D játékélményben lehet részünk, ebben nyújt segítséget pluszban a HDMI 3D szabvány is.

Az Acer Nitro G550 a játékok sötétebb színárnyalatait is optimálisan kiemeli; a fejlett kontrasztautomatika pedig mindig a legmegfelelőbb háttérvilágítást teszi a tartalom alá. A tehcnológia révén minden egyes képkockát megvizsgál a rendszer automatikusan, növelve a vizualitás minőségét, a kontrasztot és a színmegjelenítést. A szélesebb színtartományért a fejlett RGB színpaletta, valamint a ColorPurity felel a G550 esetében. A ColorPurity élettel teli vörös, gazdag zöld, valamint mély kék árnyalatokat garantál, mindezt a realisztikus megjelenítés érdekében.

A moziszerű minőség Rec. 709 HDTV szabványon át érkezik. A Nitro G550 hűen képes reprodukálni az eredeti színeket és tónusokat, megadva ezzel a felhasználónak a legautentikusabb élményt.
ColorBoost 3D technológiájával az eszköz finomrahangolt fényerőbeállításokat képes végezni, csakúgy, mint a színmegjelenítés terén, legyen szó akár 2D-ről vagy 3D-ről. Az automatika tökéletesen kompenzálja a szaturációt és a színhőmérsékletet.

4K HDR kompatibilis, LumiSense dinamikus beállítás

A 4K tartalom vitathatatlan meghatározója a gamingnek és a streamingnek egyaránt. A G550 képes 4K HDR Rec.2020 jelet fogadni, és tökéletesen átalakítani azt 1080p felbontásra. A 4K és HDR kompatibilitás végett a felhasználók szinte bármilyen tartalmat megjeleníthetnek. Az Acer LumiSense technológia által minden egyes képkocka analizálás alá esik, így érhető el a legoptimálisabb megjelenített képminőség. A LumiSense intelligens felügyelet és dinamikatartomány-optimalizálás révén az összes sötét részlet tisztán megjeleníthető, minőségromlás nélkül.