TechAddikt Híradástechnika Acer Acer Predator Z850 projektor, ultraszéles képpel, ultrarövid vetítési távolsággal

Acer Predator Z850 projektor, ultraszéles képpel, ultrarövid vetítési távolsággal

Az Acer, a világ harmadik legnagyobb projektormárkája ma bejelentette a díjnyertes Predator Z850 gamer projector elérhetőségét.

acer-predator-z850-gamer-projektor-techaddikt

A Predator Z850 a világ első olyan ultra-wide HD lézer projektora, amely kifejezetten játékra lett tervezve, ezzel kibővítve az Acer Predator gamer termék portfóliót, amely emellett átfogóan tartalmaz desktop konfigurációkat, notebookokat, táblagépeket és monitorokat is. Egyedülálló dizájnnal rendelkezik az eszköz, vörös berakásokkal, a fekete ház geometrikus vonalakkal van felvértezve – a Predator Z850 meg is kapta a CES 2016 elismerését.

Urald a harcteret

Legyen szó akár egy dzsungelharcról, vagy egy alienekkel megrakott anyahajó felderítéséről, a Predator Z850 24:9 képarányú ultra-wide HD felbontása (1920×720) eddig nem látott léptékekig bővíti ki a harcteret. A Predator Z850 50 százalékkal szélesebb betekintést nyújt, mint a hagyományos 16:9 felbontások. Ezzel a gamer perifériás látását támogatja a termék, a legkülönfélébb játékműfajokban.

Ideális kisebb helyekre is

Köszönhetően az innovatív, tükörmentes ultrarövid vetítési távolságot garantáló technológiának, a Predator Z850 120 col képátló vetítésére képes, akár 47 centiméteres távolságból. Ez azt is jelenti, hogy nincs több idegesítő árnyék-behatás játék közben. A felső részre illesztett lencse, és az állítható lábak lehetővé teszik, hogy szinte bármely pozícióból tökéletes képet kapjunk, nincsen szükség felfúrásra, tartókonzolok beszerelésére, ideálissá téve a projektort például egy-egy LAN partihoz. A Predator Z850 azonnal működésbe hozható bárhol.

Lézer dióda: erős fényerő, hosszú élettartam

A Predator Z850 fejlett lézer diódája garantálja a fény- és színtelt képalkotást, akár 3000 Lumennel, életszerű megközelítéssel. A kivételes 100 000:1 kontrasztarány éles, masszív megjelenítést takar, mély, gazdag fekete és fehér árnyalatokkal. A lézer dióda izzó akár 30 000 óra üzemidőt is biztosít, mellé az Acer ColorSafe II és az Acer ColorBoost3D technológiái jelentik a minőség garanciáját.

Vezetéknélküli szabadság

A Predator Z850 opcionális vezetéknélküli HD szettel is használható, lehetővé téve az 1080p minőségvesztés nélküli streamelést. Így elkerülhető a szobában a rendetlenség, amelyet nagy részben a kábelek okoznak, így az eszköz egy igen figyelemreméltó berendezési tárgyként is funkcionálhat.