TechAddikt Hardver Asus ASUS ROG G703: nagyvad, gamereknek

ASUS ROG G703: nagyvad, gamereknek

Az ASUS ROG G703 egy igazi gaming szörnyeteg a világ első ultrarövid válaszidejű 144 Hz-es laptop kijelzőjével, túlhúzott teljesítménnyel és egyedi Xbox funkciókkal.

Intel Core i7 processzorral

A ROG G703 valóban megtestesíti az ASUS örökös törekvését a korlátok ledöntésére és a hagyomány megtörésére. A tervezési paradigmák megváltoztatásával és az egyedi folyadékkristály keverék alkalmazásával a ROG az első gaming márka, amely egy ultrarövid válaszidejű 17,3 hüvelykes, Full HD IPS-szintű kijelzőt alkalmaz laptopjaiban, 144 Hz-es frissítési frekvenciával. A G703 félelmetesen erőteljes – és egyetlen célja a teljesítményhatárok kitolása. Túlhúzhatósága lehetővé teszi számunkra, hogy kimaxolt beállításokkal játsszuk az AAA játékokat, mivel a robusztus, Bio-Armor ihletésű házban olyan hatékony hűtési rendszer található, amely megnöveli a rendszer élettartamát és stabilitást biztosít a grafikailag intenzív játékmenetek során. A beépített Xbox Wireless lehetővé teszi a G703 számára, hogy akár nyolc Xbox One® vezérlőhöz csatlakozzon külső USB dongle adapter nélkül – ezzel egy kompromisszumok nélküli hibrid-gaming erőműhöz jutunk.

Ultrarövid válaszidő, 144 Hz-es kijelző

A ROG G703 rendelkezik a legrövidebb válaszidejű IPS szintű laptop kijelzővel. A 17,3 hüvelykes, Full HD matt panel NVIDIA G-SYNC technologiával rendelkezik, és képes elérni a 144 Hz-es frissítési frekvenciát. Élvezhetjük tehát a laptopon eddig sosem látott sima, akadozásmentes grafikát, és játszhatunk kimaxolt beállításokkal az AAA játékokkal képtörés, lag, szellemkép vagy észlelhető akadozás nélkül.

Teljesítmény, korlátok nélkül

A ROG G703 Intel Core i7 processzorral és túlhúzható NVIDIA GeForce GTX 1080 grafikával rendelkezik, ami elérheti az 1974 Mhz-es, maximálisra húzott órajelet, elszabadítva azt a figyelemre méltó teljesítményt, ami lehetővé teszi számodra, hogy kimaxolt beállításokkal élvezzük az AAA játékokat a kivételesen magával ragadó játékélményért.

Továbbá a ROG G703 minimum 8 GB DDR4 2800 MHz memóriát és két PCIe foglalatot kínál, melyek mindegyike akár 512 GB M.2 NVMe PCIe 3.0×4 SSD-t tartalmazhat. Akár RAID 0 konfigurációt is kialakíthatsz, ami villámgyors adatelérést biztosít.

Teljesítménycentrikus

A szabadalmaztatott Anti-Dust Cooling (ADC) hűtőrendszer lehetővé teszi, hogy az Intel Core i7-7820HK processzor túlhúzható legyen az észbontó 4,3 GHz-es sebességre az elképesztő teljesítmény érdekében. A GPU akár 1974 MHz-ig húzható, míg a VRAM-ból és DRAM-ból akár 10,3 GHz-es (tényleges) illetve 2800 MHz-es sebességet is kipréselhetsz. A ROG exkluzív Gaming Center mindezeket a teljesítménynövelő eszközöket a kezeink ügyébe teszi, így egy egérkattintással kitapasztalhatjuk a G703 határait!

A tökéletes gamer platform

Uraljuk a játékot a forradalmian új GPU-kkal, melyek mobil eszközödet egy elegáns és erőteljes gaming fegyverré varázsolják. A múlt játékszabályait felülíró NVIDIA Pascal architektúra által hajtott GeForce GTX 10-es sorozatú GPU-k már a laptopokban is megtalálhatók. Ez azt jelenti, hogy verhetetlen energiahatékonyságot, innovatív új játéktechnológiákat és átütő erejű VR-élményt tapasztalhatsz, bárhol is játszol.

Teljesítmény

A GeForce GTX 10-es sorozatú GPU-k akár 3-szoros teljesítményt nyújtanak, mint az előző generációs GPU-k. Ultragyors FinFET technológiával és a legújabb nagy sávszélességű memóriatechnológiákkal készült, DirectX 12 támogatással, hogy a notebookon elérhető leggyorsabb, legsimább játékélményt nyújtsa.

A legújabb gaming technológia

Ezek az innovatív GPU-k a következő generációs kijelzők követelményeinek teljesítésére készültek, ideértve a virtuális valóságot, az ultranagy felbontású monitorokat és a több monitoros konfigurációkat. Az NVIDIA GameWorks™ technológia hihetetlenül sima, moziélmény szerű játékot biztosít, a forradalmi NVIDIA Ansel™ pedig akár 360 fokos játék közbeni felvételek készítését is lehetővé teszi, melyeket VR-ben meg is nézhetsz.

VR Ready

Fedezd fel a következő generációs VR teljesítményt, a legalacsonyabb késleltetéssel és plug-and-play kompatibilitással a vezető NVIDIA VRWorks™ technológiával felszerelt headsetekkel. A VR hangzás, fizika és tapintás által minden pillanatot hallhatsz és érezhetsz.

Xbox-funkciók

A ROG G703 áttöri a játékplatformok között feszülő határokat. Beépített vezeték nélküli Xbox adapterének és az Xbox gyorsbillentyűnek köszönhetően egyesíti magában a páratlan számítási teljesítményt a játékkonzolok kényelmével. A vezeték nélküli Xbox adapterrel akár nyolc Xbox One vezérlőhöz csatlakozhatsz külső USB dongle adapter nélkül, miközben az Xbox gyorsbillentyű elindítja az Xbox játéksávot, hogy készen állj a játékmenet rögzítésére és közvetítésére, vagy felvedd a kapcsolatot az Xbox Live segítségével barátaiddal akár Xbox One, Windows 10, táblagép vagy okostelefon előtt ülnek – a platform nem számít. És ha vannak Xbox Play Anywhere játékaid, azokat akár Xbox One, akár Windows 10 alatt játszhatod, ideértve minden mentési pontot, add-ont és az elért eredményeidet, további költség nélkül!

A ROG G703 szabadalmaztatott Anti-Dust Cooling (ADC) hűtőrendszere révén szabadul meg a káros portól és más részecskéktől. Úgy működik, mint az immunrendszer. A por, szennyeződés és más részecskék kilökődnek a házból az e célra szolgáló két csatornán keresztül, meggátolva ezzel a hőleadó bordákra történő felrakódásukat, ami a rendszer stabilitását és élettartamát növeli. Két nagy teljesítményű, kettős kivezetésű ventilátor fújja keresztül a levegőt az ultrakeskeny bordákon, miközben az egyedülálló hűtőcső-architektúra egymástól függetlenül hűti a CPU-t, GPU-t és a chipkészlet tápkomponenseit.

Túl a valóságon?

NVIDIA GeForce GTX 1080 grafikájával, amit az exkluzív Anti-Dust Cooling (ADC) hűtőrendszer támogat, a ROG G703 elmossa a határt a valós és a virtuális világ között. Négy USB 3.0 portjának köszönhetően a teljes felszerelésed csatlakoztathatod hozzá, nincs szükség külső adapterre. A G703 szupersima, akadozásmentes látványt kínál játék közben, és plug-and-play kompatibilis a piacvezető VR-headsetekkel. Tapasztald meg a teljesen magával ragadó VR környezeteket, fedezz fel új világokat és lépj túl a valóságon!

Egyedi billentyűzetvilágítás: AURA RGB

A ROG G703 az exkluzív Aura RGB világítási technológiával készül, így élvezhetjük annak szabadságát, hogy az összes billentyűvilágítását egyenként testre szabhatjuk, emellettl létrehozhatunk négy különálló területet. Készíts egyedi színmintákat minden egyes játékhoz, hogy könnyedén megtaláld a gombokat és tökélyre fejleszd vezérlését. Az N-gombos egyszerre nyomásos és az anti-ghosting technológia – a 2,5 mm-es leütési úttal és 0,3 mm-es billentyűívvel együtt – növeli a pontosságod és a kényelmedet, a külön kiemelt WASD gombok és a tartós, csúszásmentes csuklótámasz pedig teljes kontrollt biztosít. Egyedi gyorsbillentyűk kínálnak azonnali elérést az Xbox játéksávhoz, a ROG Aurához, a Gaming Centerhez és az XSplit Gamecasterhez.