TechAddikt Hardver Asus ASUS Zen AiO ZN242: a teljesítmény művészete, határtalan lehetőségekkel

ASUS Zen AiO ZN242: a teljesítmény művészete, határtalan lehetőségekkel

A 23,8 colos Asus Zen AiO ZN242 all-in-one PC-t a Zen-sorozat hagyományainak megfelelően művészi igényességű megmunkálás jellemzi: a páratlan látványt keret nélküli NanoEdge képernyő biztosítja, stabilitását pedig hihetetlenül vékony, tömörfém állvány adja.

A stílusos megjelenést kompromisszumok nélküli teljesítménnyel ötvözi a 8. generációs Intel® Core™ processzornak köszönhetően, amit az elérhető leggyorsabb és legerősebb komponensekkel kombinál.

Keret nélküli képernyő

Mindössze 2 mm-es kávával, Full HD felbontásával, 178 fok széles betekintési szöggel és széles, 100%-os sRGB színskálájával, az ASUS Zen AiO ZN242 NanoEdge képernyőjén a legkiválóbbminőségben élvezheti a multimédiás tartalmait.

Az ASUS Splendid látványoptimalizációs technológiának köszönhetően a tartalmak mindig a legjobb minőségben jelennek meg, továbbá négy, osztott képernyős kijelző móddal rendelkezik, amimindössze egy kattintással elérhető. A normál (Normal) mód a mindennapi feladatokhoz ideális, az élénk (Vivid) mód a kontraszt optimalizálásával teszi lenyűgözővé a fényképeket és videókat, a szemkímélő (Eye Care) mód csökkenti a szemet fárasztó kék fény erejét, a kézi (Manual) üzemmód pedig a színek kézi beállítására szolgál.

A Zen AiO ZN242 tartalmazza az ASUS Tru2Life Video technológiát is. A Tru2Life Video szoftver intelligens módon javítja valamennyi video képkocka összes pixelét, hogy a videók élethűbbek és akár 150%-kal élesebbek legyenek.

Átgondolt kialakítás

Az ASUS Zen AiO ZN242 kiválóan illeszkedik minden enteriőrbe. Tömörfém állványa vékony, feltűnésmentes, és tökéletesen kiegyensúlyozott zsanérral rendelkezik a könnyű beállítás érdekében. A szellőző rendszert fémes hátlapon található Asus logóba építették be, ami a hagyományos rácsozás nélkül is képes hidegen tartani a számítógépet. Az állvány alapja és a bekapcsoló gomb jellegzetes ASUS körkörösen szálcsiszolt felületet kapott csillogó koncentrikus körökkel.

Praktikus megoldások

A kamerát az ASUS mérnökei a Zen AiO ZN242 tetejébe rejtették el, de egy érintésre előhívható, így csak akkor ugrik elő, ha a felhasználó használni kívánja. A kamerában található egy infravörös érzékelő is, így a Windows Hello-val és az arcfelismerő technológiával biztosítja a kényelmes, jelszó nélküli bejelentkezést.

Gamer-szintű hardveres háttér

Az ASUS Zen AiO ZN242 akár Intel® Core™ i7-8750H hatmagos processzorral, 32 GB DDR4-2400 memóriával, 512 GB SSD-vel és gamer-szintű NVIDIA® GeForce® GTX 1050 grafikával is rendelhető. Az Intel® Core™ i7-8750H hatmagos processzor az alacsony feszültségű verziónál több mint kétszer akkora teljesítményre képes. Nyolc szálat képes egyszerre futtatni, ami egyszerűen azt jelenti, hogy az ASUS Zen AiO ZN242 esetében kompromisszummentes a multitasking. A 3,8 GHz-es Turbo Boost technológiával, a gamer-szintű NVIDIA® GeForce® GTX 1050 grafikával késlekedés nélkül megbirkózik a grafikailag legintenzívebb feladattal.

Prémium hangzás

Két bass reflex sztereó hangszóróval és az exkluzív ASUS SonicMaster Premium audio technológia által az ASUS Zen AiO 6W-os hihetetlenül gazdag, kristálytiszta hangot szolgáltat. Az intelligens erősítő figyeli és szabályozza a hangszóró kimenetet, hogy a legmagasabb torzításmentes hangerőt nyújtsa az igazán magával ragadó szórakozás érdekében.