TechAddikt Hardver Asus ASUS ROG Huracan: akár 8. generációs Intel Core i7 processzorral és NVIDIA...

ASUS ROG Huracan: akár 8. generációs Intel Core i7 processzorral és NVIDIA GeForce GTX 1080 grafikával

MEGOSZTÁS

Az ASUS Republic of Gamers (ROG) bejelentette a Huracan-t (G21), a 8. generációs Intel Core i7 processzor és NVIDIA GeForce GTX 1080 grafika által hajtott kompakt gamer asztali számítógépet, melyet azért terveztek, hogy kiemelkedő gaming élményeket nyújtson a felhasználónak.

A Huracan egy egyedi mágnessel biztosított oldalsó fedéllel rendelkezik, mely megkülönbözteti a többi gamer asztali számítógépektől. Ezt az összecsukható oldalsó fedelet ki lehet nyitni, hogy több levegő jusson a rendszerbe, javuljon a CPU és a GPU teljesítménye és az Aura fényeffektusok is íly módon aktiválhatók. A több légáram elegendő hűtést biztosít a nagy teljesítményű komponensek számára, így a gamerek a legextrémebb beállításokon játszhatnak a legújabb játékokkal.

Nyisd fel a nagyobb teljesítményért

A szabadalmazott mágnessel biztosított oldalsó fedél felnyitása fokozza a légáramlást a rendszer felé a jobb hűtés érdekben, melynek eredményeképpen a belső érzékelők 11%-os CPU és 8%-os GPU teljesítmén-növekedést váltanak ki. Az érzékelők az integrált Aura fényeffektusokat is aktiválják.

A legjobb gaming teljesítmény érdekében a Huracan-t egy akár 8. generációs Intel Core i7 processzor is hajthatja, 32 GB-os DDR4 memóriával és NVIDIA GeForce GTX 1080 grafikával. Akár 512 GB-os M.2 NVMe PCIe® 3.0 x4 SSD-vel és 2 TB-os HDD-vel is elérhető; a 2 TB-os HDD Intel Optane™ Memory technológiával is kapható. Az Intel Optane lehetővé teszi, hogy egy nagy HDD SSD-szintű teljesítményt nyújtson, fokozva a rendszer összteljesítményét és válaszidejét a hihetetlenül gyors számítógépes élmény érdekében.

Könnyen bővíthető dizájn

A Huracan kompakt, 13 literes készülékháza cyber harcos és cyberpunk témák által ihletett elemeket foglal magában, azaz dizájnja hegyes élekkel ellátott agresszív és szögletes, ezzel szimbolizálva a harcos csatában szerzett sebeit. A csúsztatható oldalsó paneleknek köszönhetően karbantartása és a fő komponensek frissítése könnyű, így a gamerek gyorsabb és nagyobb kapacitású tároló meghajtókra, grafikus kártyákra és memóriára frissíthetnek, hogy a Huracan mindig a legkorszerűbb komponensekkel futhasson. Emellett, a Huracan egy hot-swap 2,5 hüvelykes SSD foglalattal is rendelkezik, mely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy másodpercek alatt vegye ki és cserélje a meghajtót.

Szinkronizált Aura Sync világítás

A személyre szabható Aura fényeffektusok által a gamerek hozzáigazíthatják a Huracan megjelenését és érzetét az éppen játszott játékhoz, míg az Aura Sync technológia segítségével összehangolhatják a fényeffektusokat az Aura Sync által támogatott gamer egerekkel, fejhallgatókkal, billentyűzetekkel, monitorokkal és egyéb kiegészítőkkel, hogy egyező megjelenést és érzetet kölcsönözzenek gamer felszerelésüknek. Az Aura Sync-el akár kilenc előbeállított világítási mód is elérhető.

Hihetetlenül magával ragadó hang

A beépített ESS® Sabre DAC és erősítő hihetetlen 32-bit /384 kHz-es hangot és a CD minőségnél 8x nagyobb mintavételi frekvenciát nyújt, amely gazdagabb és részletesebb audio élményt ad. Hangosabb alacsony frekvenciájú hangokat, az audio spektrum magasabb tartománya felé pedig részletesebb hangokat nyújt. Nagyobb dinamika tartományt (DNR) biztosít, amely gazdagabb és kevésbé torzított hangzást eredményez, valamint magasabb jel-zaj arányt (SNR) tesz lehetővé, hogy megszabadulhass a bosszantó zajoktól.

A ROG Huracan (G21) hazai megjelenése júliustól várható.

Szólj hozzá!