TechAddikt Hardver Asus ASUS ROG hardverek a Mafia 3 tökéletes játékélményéhez

ASUS ROG hardverek a Mafia 3 tökéletes játékélményéhez

Az ASUS lehetőséget lát a Mafia 3 sikerében, ezért úgy döntött, háttértámogatást ad: kifejezetten a játékélményt elősegítő Republic of Gamers (ROG) hardvereket kínál.

asus-revenge-your-way-mafia-3-promocio-techaddikt

Ma, azaz október 21-én indul a promóció, és közel 3 hónapon át tart, vagy a készletek kifogyásáig. Mindenesetre az is biztos, hogy a termékeket fizikailag december 26-áig lehet beszerezni.

Hogyan szerezhetők be a promóciós kódok? Az ASUS oldalát böngészve minden részlet kiderül, alapvetően a viszonteladó csapja majd a termék mellé a Steam kulcsra beváltható kódot, hogy utána megkezdődhessen a felhőtlen játék a frissen megvásárolt ASUS ROG eszközünkkel.

asus-revenge-your-way-mafia-3-promocio-videokartya-techaddikt

Az akciós időszak Z170 sorozatú, egyebek mellett ROG Maximus VII-VIII, Z170 PRO Gaming, Sabertooth Z170 alaplapokat, ROG Strix 1060, 1070 illetve 1080 szériás videokártyákat, illetve kifejezetten játékra is optimalizált hálózati eszközöket érint. A teljes lista az ASUS oldalán böngészhető át.

asus-revenge-your-way-mafia-3-promocio-alaplapok-techaddikt

Folyamatosan zajlanak szerkesztőségünkben a Mafia 3 tesztjei, ASUS ROG eszközökkel. Mivel a korai elemzések számos kezdeti bugot feltártak, ezért úgy döntöttünk, kivárunk, és esélyt adunk a végleges formáját elnyerő játéknak (számos patch érkezett közben) – hamarosan jelentkezünk részletes beszámolónkkal.

asus-revenge-your-way-mafia-3-promocio-halozat-techaddikt