TechAddikt Hardver ADATA Az ADATA bemutatja az Ultimate SU720 SSD-t akár 1 TB-os kapacitással

Az ADATA bemutatja az Ultimate SU720 SSD-t akár 1 TB-os kapacitással

Az ADATA bemutatja az ADATA Ultimate SU720 SATA 6Gb/s SSD-t. Ideális választás azok számára, akik most terveznek SSD-re váltani. Az SU720 kiváló teljesítményt és megbízhatóságot kínál a költséghatékony kategóriában. A 3D NAND memóriával és intelligens SLC gyorsítótárral felszerelt SU720 elérheti az akár 520/450MB/s olvasási és írási sebességet is.

Nagy kapacitás. Rendkívül tartós. Gyors átviteli sebesség.

A fejlett 3D NAND Flash használatának köszönhetően az SU720 nagy tárolási kapacitással rendelkezik: 500 GB-tól akár 1 TB-ig, emellett fokozott hatékonyságot és masszív megbízhatóságot kínál jobb ár-érték aránnyal, mint valaha. Az SU720 folyamatos olvasási és írási sebessége elérheti az akár 520/450MB[i]-ot másodpercenként, ráadásul támogatja az SLC gyorsítótárazást is. Az SU720 több adatvédelmi és hibajavító technológiával is rendelkezik, amelyek együttesen magasfokú tartósságot eredményeznek, a véletlenszerű olvasási/írási teljesítményt pedig akár 50K/65K[i] művelet/s-ig képes biztosítani, ami 2,5-ször gyorsabb, mint a hagyományos merevlemezeké.

Pontos. Erős. Csendes.

Az SU720 támogatja az alacsony sűrűségű paritásellenőrző (LDPC) hibajavító kódot, amely csökkenti az adathibákat és segíti adatok integritásának egyenletes növekedését. Ezért védi az értékes adatokat az adatvesztés ellen. A merevlemezhez képest az SU720 nem rendelkezik mechanikus alkatrészekkel, így jobban ellenáll az eséseknek és ütéseknek. További előnyei közé tartozik a széles hőmérséklet ellenállási tartomány (0°C ~ 70°C), a halk működés és az energiahatékonyság. 

SSD Toolbox és Migration Utility

Az SU720 vásárlását követően a felhasználók jogosultak az ADATA SSD Toolbox és Migration Utility segédprogramok ingyenes letöltésére. Az SSD Toolbox lehetővé teszi az SU720 megfigyelését és kezelését, továbbá tájékoztatást nyújt a meghajtó állapotával, kopási szintjével és az élettartamával kapcsolatban. Az Migration Utility különösen hasznos azoknak a felhasználóknak, akik a HDD-ről váltanak SSD-re, mivel arra tervezték, hogy a teljes meghajtók tartalmát – beleértve az operációs rendszert is – egyszerűen és gyorsan át lehessen menteni az új tárolóeszközre.