TechAddikt Hardver ADATA Az ADATA frissítette az ipari 3D TLC SSD-k tartóssági besorolását

Az ADATA frissítette az ipari 3D TLC SSD-k tartóssági besorolását

Az ADATA bejelentette, hogy az ipari minőségű 3D TLC SSD-k tartóssági besorolását 3K P/E ciklusra korszerűsítette, így a tartósság, a megbízhatóság és a stabilitás a 2D MLC SSD-vel egyezik meg.

A magas hőmérséklet-tartományban (-40 °C és 85 °C között) működő képességükkel együtt kiváló megoldást nyújtanak és biztosítják az alkalmazások által igényelt tartósságot és konzisztenciát, mint például a mesterséges intelligencia, IoT, intelligens közlekedési rendszerek, felügyeleti rendszerek, adatközpontok, hálózati műveletek és védelmi rendszere.

ADATA 3D TLC SSD

A NAND Flash tervezés és gyártás folyamatos fejlesztése, valamint a piac állandóan változó igényei miatt a 3D NAND számos iparágban népszerű memóriamegoldássá vált. Annak ellenére, hogy a piac egyre nagyobb hangsúlyt fektet a 3D NAND-re, két fő hiányossága van, nevezetesen a szélsőséges hőmérsékleten való működés és a magasabb tartóssági értékek elérése. Ennek a hiánynak a betöltéséhez az ADATA az ipari minőségű 3D-s TLC SSD-ket 3K P/E szintre emelte, ami hasonlóvá teszi a 2D MLC SSD-khez. Ugyanakkor az ADATA 3D TLC SSD-ket úgy is tervezték, hogy széles hőmérséklet-tartományban (-40 °C és 85 °C között) működjenek, valamint tartós, robusztus és megbízható memória-megoldást biztosítanak.

Az ADATA ipari minőségű 3D TLC SSD-k a tartósság és a széles hőmérséklettartományban végezhető műveletek mellett, akár 1TB kapacitással és 2,5 hüvelykes méretben, valamint M.2 2280, M.2 2242 és mSATA csatlakozással is elérhetők a különböző alkalmazások, ügyfelek és iparágak igényeinek kielégítésére. Továbbá az ADATA ipari minőségű 3D TLC SSD-k a megbízhatóság és a költséghatékonyság növelése érdekében a vállalat saját A+ SLC technológiáját alkalmazzák, amely egyéni NAND Flash firmware-t használ A+ algoritmussal az SLC teljesítmény emulálására. Az A+ SLC rendkívül megbízható, kiváló adat integritást és költség-teljesítmény egyensúlyt biztosít.